Световните цени на петрола се повишават в сряда сутринта, пазарите

...
Световните цени на петрола се повишават в сряда сутринта, пазарите
Коментари Харесай

Цените на петрола продължават да растат

Световните цени на петрола се покачват в сряда сутринта, пазарите правят оценка данните от отчета на ОПЕК и краткосрочните прогнози на Министерството на енергетиката на Съединени американски щати, в очакване на публикуването на месечния отчет на Международната организация по енергетика (МАЕ), демонстрират данните от търговията.

Тази заран цената на ноемврийските фючърси за нефт вид Брент се увеличи с 0,24%, до 92,28 $ за барел, а октомврийските фючърси за WTI - с 0,28%, до 89,09 $.

Както следва от отчета на ОПЕК, в случай че производството остане на равнището от третото тримесечие, през четвъртото тримесечие разликата сред търсенето и предлагането ще бъде приблизително 3,3 милиона барела дневно. През третото тримесечие производството е приблизително 27,4 милиона барела дневно, а през четвъртото тримесечие е належащо да се създават 30,7 милиона барела дневно, с цел да се отговори на световното търсене, се споделя в отчета.

Министерството на енергетиката на Съединени американски щати във вторник леко усили прогнозата си за производството на нефт...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР