Световните цени на петрола паднаха слабо в четвъртък сутринта на

...
Световните цени на петрола паднаха слабо в четвъртък сутринта на
Коментари Харесай

Световните цени на петрола продължават бавно да се понижават

Световните цени на петрола паднаха едва в четвъртък сутринта на фона на опасенията за търсенето и упованията за понижаване на комерсиалните ресурси в Съединени американски щати, съгласно данни от търговията.

Към 7 часа цената на септемврийските фючърси за нефт вид Брент се намалява с 0,34% до 76,39 $ за барел, а августовските фючърси за WTI - с 0,13% до 71,7 $.

Като цяло вложителите са склонни да заобикалят риска заради опасения за стопанската система. Негативната бизнес статистика, оповестена тази седмица, поддържа опасенията на търговците по отношение на вероятностите за възобновяване, което се отразява отрицателно на прогнозите за търсенето на нефт.

В същото време вложителите обръщат внимание на данните на Американския петролен институт (API) за комерсиалните запаси на Съединени американски щати.

Официалната статистика ще бъде оповестена от Министерството на енергетиката на Съединени американски щати по-късно в четвъртък. Анализаторите предвиждат спад от единствено 1 милион барела след спад от 9,6 милиона седмица по-рано.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР