Световни международни експерти оцениха изключително високо една от най-продаваните марки

...
Световни международни експерти оцениха изключително високо една от най-продаваните марки
Коментари Харесай

Водка FLIRT донесе злато за България от Spirits Challenge Tasting Awards

Световни интернационалните специалисти оцениха извънредно високо една от най-продаваните марки у нас

Водка FLIRT се подреди измежду най-висококачествените алкохолни марки в света, като завоюва Златен орден на влиятелния International Spirits Challenge Tasting Awards в Лондон. Нещо повече – FLIRT не отстъпва от най-високите стандарти в алкохолната промишленост и се трансформира в една от най-награждаваните марки. Само тази година марката беше отличен на Bartenders Brand Awards, на Worlds Vodka Awards и на London Spirits Competition във Англия.  
Успехът на FLIRT е изцяло законосъобразен, защото водката се създава съгласно най-съвременните технологии в бранша, които включват 5-кратна филтрация и 5-кратно пречистване до реализиране на най-чистия, мек и уравновесен усет.
Подборът и дегустацията на International Spirits Challenge Tasting Awards са извънредно прецизни. Повече от 75 международни специалисти дегустират на „ сляпо “ – т.е. без да се въздействат от известността или известността на марките, изпратените проби в границите на 23 дни. Всеки артикул е оценен на база на мирис, външен тип, усет, послевкус. Оценките се събират и най-после ръководителят на категорията удостоверява общия резултат и съответното присъждането на орден. Така се подсигурява обективността на крайната оценка.
Престижното отличие за водка FLIRT идва като удостоверение за нейния експортен капацитет. От 2023 година марката се продава в огромните търговски вериги във Англия като е първата, създадена у нас, постигнала толкоз необятна дистрибуция на Острова. Така експортното портфолио към този момент включва 35 пазара.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР