Световната шампионка по бокс в лека категория Кейти Тейлър иска

...
Световната шампионка по бокс в лека категория Кейти Тейлър иска
Коментари Харесай

Кейти Тейлър вече планира реванш с Камерън

Световната шампионка по бокс в лека категория Кейти Тейлър желае мигновен реванш от Шантел Камерън. Преди по-малко от един ден ирландката загуби 10 рундов дуел с Камерън със съдийско решение, само че тя към този момент мисли за втори дуел сред двете.

" Не желаех връщането ми в Дъблин да протече по този начин. Благодарна съм за поддръжката, все пак. Поздравявам Шантел за страхотното показване. Благодаря за опцията да се боксирам против нея и към този момент виждам към реванша ", сподели ирландката пред Sky Sports.

Двете дами премериха сили за купите в четири федерации в категория супер-лека. След 10 рунда оспорвана борба Камерън завоюва с резултат 95-95, 96-94, 96-94. Това бе първи професионален дуел в Ирландия за 36-годишната Тейлър.

Поражението беше първо за Тейлър в 23 професионални дуела. Петкратната международна шампионка и олимпийска шампионка от Лондон 2012 бе подкрепяна и от ММА звездата Конър Макгрегър, който бе тъкмо до кръга през целия дуел.
 Конър Макгрегър и Ебани Бриджис се снимаха на галавечер в Дъблин Конър Макгрегър и Ебани Бриджис се снимаха на галавечер в Дъблин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР