Световната пандемия се отрази чудесно на някои двойки, за които

...
Световната пандемия се отрази чудесно на някои двойки, за които
Коментари Харесай

Едни се събраха, но други разделиха: звездите, за които пандемията бе край на връзките им

Световната пандемия се отрази отлично на някои двойки, за които множеството свободно време и домашна изолираност, ги предразположи към приятни занимания, а в края на годината се оказаха или с едно новородено, или в очакване. За други обаче проблемите надвиха и те взеха решението, че е най-добре да сложат завършек на връзката си. Ето кои известни персони се разделиха по време на пандемията:

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

Двамата подписаха брак през 2010 година, само че са двойка от 15 години. През май Брайън Остин Грийн разгласи раздялата в подкаста си, само че съобщи, че те ще останат другари и ще отглеждат дружно трите си деца.

Виж още:

Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп

Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп се разделиха след повече от година дружно през април. Причината за раздялата им към момента не е известна.

Кара Делевин и Ашли Бенсън

Двете актриси бяха дружно близо две години. Близки на някогашната двойка, представени от сп. " People ", разкриват, че Делевин и Бенсън са се разделили без доста звук при започване на април. Освен това двете са се самоизолирали поотделно по време на пандемията от ковид.

Виж още:

Памела Андерсън и Джон Питърс

През февруари единствено 12 дни, откакто подписаха брак, Памела Андерсън и Джон Питърс се разведоха. Звездата от " Спасители на плажа " удостовери, че тя и Джон са " отделили известно време, с цел да се разделят и да премислят какво желаят един от различен ".

Лана Дел Рей и Шон " Стикс " Ларкин

За връзката им се заприказва в края на 2019г. Но през март Ларкин показа пред " New York Times ", че сега са " единствено другари ".

Изображение: https://www.instagram.com/meganfox/ , https://www.instagram.com/lilyrose_depp/  https://www.instagram.com/pamelaanderson/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР