Световнанта рекордьорка на 400 метра с препятствия Сидни Маклафлин-Левроун и

...
Световнанта рекордьорка на 400 метра с препятствия Сидни Маклафлин-Левроун и
Коментари Харесай

Сидни Маклафлин-Левроун и Арманд Дуплантис са №1 в леката атлетика

Световнанта рекордьорка на 400 метра с трудности Сидни Маклафлин-Левроун и безспорният №1 в овчарския скок Арманд Дуплантис бяха определени отличени за спортисти на годината на гала в Монако, проведена от Международната федерация.

През сезона 23-годишната американка усъвършенства на два пъти върховото достижение в своята дисциплинираност, до момента в който Дуплантис, който държи международния връх в овчарския скок, завоюва за повторно купата в Диамантената лига.

Това е второ сходно самопризнание за швеца в последните три години, който 2022-а също по този начин завоюва международната купа в зала през март в Белград с достижение от 6,20 метра, след което победи и навън с 6,21 метра в Юджийн, Съединени американски щати през юли.

" В началото на годината имах доста високи упования и доста амбициозни цели. Исках да печеля Световните шампионати в зала и навън, европейските шампионати, финала на Диамантената лига и да подобря международни връх няколко пъти ", ", разяснява Дуплантис.

Маклафлин, която бе огромното изобретение на миналия сезон, за първи път получи влиятелната премия. През юли тя записа изключителното време от 50,68 секунди, като усъвършенства личния си връх допълнително от половин секунда.

" Постигнах всичките си цели през годината. Нямаше по какъв начин да бъде по-добре ", поздрави се американката. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР