Световна война C-19“ е книга за пандемията отвътре и дългосрочните

...
Световна война C-19“ е книга за пандемията отвътре и дългосрочните
Коментари Харесай

Книга за пандемията отвътре и дългосрочните ѝ последствия върху света

„ Световна война C-19 “ е книга за пандемията от вътрешната страна и дълготрайните ѝ последици върху света. На напълно наличен език д-р Санджай Гупта изяснява началото и развиването ѝ, както и резултатите ѝ върху обществото. Той разкрива историята в дълбочина посредством изявленията с тесни експерти, предвижда дълготрайните ѝ последици и дава препоръки по какъв начин да се подготвим и да подсилим телата си, тъй че да се предпазим от тежко боледуване.

Любимият на цяла Америка здравен сътрудник доктор Санджай Гупта предава от спонтанното студио в дома си през цялото време на пандемията. Той черпи информация от най-вътрешните политически и научни кръгове, организира извънредни изявленията с одобрени специалисти по публично здраве от целия свят и беседва с учени, които се надпреварват с времето в търсене на лекуване. 

 Новата му книга „ Световна война C-19 “ освен дава отговор на голям брой въпроси за към този момент претърпяното от всички нас, само че и показва по какъв начин ще се промени светът ни през идващите години. " Човечеството би трябвало да се приготви за нова ера, през която пандемиите ще бъдат по-често, а евентуално и по-опасно събитие. "

Доктор Санджай Гупта, оказал помощ със своя опит и задълбочени знания на цяла Америка да премине през тежката рецесия, споделя искрено историята на пандемията, слага значими въпроси, засягащи държанието и упованията ни, сервира ерудирани отговори, споделя научна информация за новия вирус и предлага практични решения на разнообразни наболели проблеми. 

„ Световна война C–19 “ е книга, изпълнена с вяра и оптимизъм. Тя ще ни направи по-силни и издръжливи, по-уверени в удобния излаз, по-добри и по-човечни. „ Световна война C–19 “ е трилър, чийто край няма да научим още известно време. Но тази книга ще ни помогне да разберем по какъв начин сме се озовали в това състояние и да отправим взор напред, с цел да предотвратим идната рецесия. “ – пише епидемиологът Лари Брилиънт.

Чуйте в звуковия файл диалога с с издателя Вида Делчева за новата книга на основния медицински сътрудник на CNN доктор Санджай Гупта

Изобретателността, знанието и организацията трансформират, само че не могат да отстранен уязвимостта на индивида от паразитните форми на живот. Инфекциозните заболявания, предшествали появяването на човечеството, ще съществуват, до момента в който съществува и самото то, и безспорно ще останат, както и до момента, един от главните предопределящи параметри на човешката история. 

Уилям Макнийл, „ Епидемии и хора “ (1976)

Снимки – изд. Обсидиан
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР