Светослав Николов е новият главен изпълнителен директор на водещата у

...
Светослав Николов е новият главен изпълнителен директор на водещата у
Коментари Харесай

Нов главен изпълнителен директор поема управлението на Remix Global EAD

Светослав Николов е новият основен изпълнителен шеф на водещата у нас и в Европа компания за кръгова мода Remix. Новото предопределение бе оповестено от thredUP, която закупи преди 18 месеца учредената в България компания. Съоснователят на Remix се отдръпва от позицията си на основен изпълнителен шеф и минава към консултантска роля.

Новият основен изпълнителен директор поема длъжността в миг, в който платформата за кръгова мода навлиза в идната си фаза на напредък. Светослав Николов е основен действен шеф на Remix от 2021 г, има водеща роля за развиването на Remix и откриването през предходната година на един от най-големите центрове за кръгова мода в Европа, разположен в с. Равно поле.

„ Любомир Кленов е главният мотор, довел Remix до водеща позиция в Европа. През годините неговата работа донесе добавена стойност за потребителите на компанията и увеличи информираността за резултата на препродажбите в стилната промишленост върху околната среда. Преминаването на Любомир към консултантска роля, дружно със съоснователя Надежда Ганчева, се случва на 18-ия месец от присъединението на Remix към thredUP, което бележи края на придобиването и началото на идната глава в историята на Remix. Благодарим и на двамата за забележителния принос за промишлеността ни, и сме щастливи, че Светослав поема позицията Изпълнителен шеф. Светослав има основна роля за триумфа на Remix през последните 3 години и сме уверени, че ще продължи да води компанията напред, да подтиква растежа, нововъведенията и добавената стойност за нашите консуматори и акционери “, каза Дан ДеМайер, началник на интернационалния отдел на thredUP.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР