Светлината на Израел никога няма да бъде угасена! Това обеща

...
Светлината на Израел никога няма да бъде угасена! Това обеща
Коментари Харесай

Нетаняху: Светлината на Израел няма да бъде угасена

Светлината на Израел в никакъв случай няма да бъде угасена! Това даде обещание в речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации израелският министър председател Бенямин Нетаняху.

Той осъди въздействието на Иран, разпростряло се към южната част на Близкия изток и се зарече да не разреши на Техеран да се откри трайно в Сирия, съобщи АП.

Израел ще се пази с цялата мощност на нашето оръжие и цялата мощ на нашите убеждения, - съобщи министър председателят на еврейската страна.- Ние ще действаме, с цел да не позволим на Иран да сътвори непрекъснати военни бази в Сирия.

 Ердоган атакува кюрдите в Ирак в Организация на обединените нации
Ердоган атакува кюрдите в Ирак в Организация на обединените нации

Глобалната непоклатимост била намаляла

Израел ще работи, с цел да не разреши на Иран да създава смъртоносно оръжие в Сирия или Ливан, което да употребява против нас, зарече се Бенямин Нетаняху.

Той предизвести, че от Каспийско море до Средиземно море, от Техеран до Тартус, една иранска завеса се спуска над Близкия изток.

 Макрон: Ядрената стратегия на Пхенян е опасност за човечеството
Макрон: Ядрената стратегия на Пхенян е опасност за човечеството

Преговорният развой, воден в Казахстан от Русия, Иран и Турция, е потребен

Но Нетаняху уточни, че Израел е другар на народа на Иран. Той съобщи посланието и на езика фарси. След това той изброява някои от актовете, осъществени от иранското държавно управление против народа му в последно време, в това число задържането на публицисти и изтезанието на гей мъжете предходната година.

Ако нуклеарната договорка в Иран остане, тя ще докара до обстановка, сходна на тази, която светът понастоящем среща със Северна Корея, предизвести министър председателят на Израел.

Световните организации означават, че речите на Тръмп и Нетаняху са звучали близки по основните проблеми на международната дипломация. Все отново израелският министър председател означи приноса на страната си в събирането на разследваща информация за тероризма.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР