Светлина и време в Арт Алея. София Менар с нови

...
Светлина и време в Арт Алея. София Менар с нови
Коментари Харесай

АРТ щрихи с Галя Крайчовска

" Светлина и време " в Арт Алея. " София Менар " с нови провокации. " В тъжните дни не приказваме за птици ” – португалска лирика. " Илюзионистите " идват.

Светлина и време, през погледа на младите дизайнери от Нов български университет. В Арт алея събират своите тълкования по тематиката. Анализират сегашния исторически миг, а духът на времето излиза от бутилката със съществени и иронични линии.

Не толкоз познато, само че към този момент предстоящо – киното от Близкия Изток и Северна Африка идва във фестивални одежди. Сред предстоящите заглавия на тазгодишния фестивал " София Менар " е " Да пееш в Париж ” – копродукция на Казахстан, Латвия и Съединени американски щати. Историята за самородния гений Амре Кашаубаев – гласът на Казахстан. На 37 му следва първа среща с европейската аудитория, на парижка сцена. Тя ще го срещне с великите Джордж Гершуин и Ървинг Бърлин.

" В тъжните дни не приказваме за птици ” – обещаващо заглавие на нова поетична книга. В нея са събрани стихове от модерни португалски поети, в превод на Мария Георгиева и Цочо Бояджиев.

Майстори на илюзиите ще ни припомнят, че мястото на това изкуство е на сцената. " Илюзионистите - Директно от Бродуей " към този момент държат върха за най-продавано шоу в границите на една седмица - залите в Лондон,Сидни, Мексико и Мелбърн са разпродадени за дни.

След разбиването на бокс офисите по света, най-големият театър в историята на Бродуей е подготвен да завладее и София - от 17 до 20 януари. Шоуто събира най-хубавите илюзионисти, които ще карат хора да летят, ще им четат мислите и даже да изчезват.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР