Светлана Тилкова-Алена е най-добрият български астролог. Тя изготви поредица от

...
Светлана Тилкова-Алена е най-добрият български астролог. Тя изготви поредица от
Коментари Харесай

Алена предупреждава: Родените на 1, 10, 19, 28 - внимавайте през декември, контролирайте упоритостта и търпението си

Светлана Тилкова-Алена е най-хубавият български астролог. Тя изготви поредност от хороскопи за месец декември, написа Флагман.бг. 3 – 23 декември 2017 година
Меркурий е назадничав в Стрелец

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

У мнозина ще се изяви стремежът да намерят своето място под слънцето. В минали прераждания са се захващали с доста неща едновременно, само че нищо не са довеждали до дъно. Настъпил е моментът разпиляността им да се концентрира в желание и цел благодарение на хората, измежду които живеят. Осъзнаването на смисъла на такава смяна ще докара и до смяна в живота на тези хора. Неосъзнаването ще се изрази в положителни планове и мощни думи без покритие.

1 – 31 декември 2017 година
Уран е назадничав в Овен

Дори и в инертните хора ще проблесне искрата на несъгласието, че светът може да живее в застой. Засилен е стремежът да накараме близките да се заемат с проучване на новото и незнайното без боязън и терзания. В житейските си борби някои ще бъдат спечелили, само че губещи.

1 декември 2017 година
Венера минава в Стрелец

Устремени сте към новото и непознатото, към нова среда, нови другари, даже и към нови сътрудници в персоналния живот. Пазете се от непредвиден секс „ за една нощ “, който може да преобърне живота ви в отрицателна посока. Преценявайте познанствата си, не давайте незабавно израз на доволство от тях.

Опозиция Марс–Уран

В днешния ден мнозина ще се запитат дали не са неудачници. От нищо се раждат проблемите. Думите изпреварват мисълта. Някои ще бъдат обект на експанзия поради възмездие, подбудено от проявена несъобразителност.

3 декември 2017 година
Пълнолуние в Близнаци

Не вярвайте на информация и на внушения за някаква истина, в случай че не сте я ревизирали сами. Част от информацията, която получавате, ще ви се стори позната и сте си създали правилните заключения.

Квадратура
Слънце–Нептун

Разочарованията в персоналния ви живот са поради отхвърли ви да осъзнаете грешките си. От вас зависи да заживеете в благозвучие с Вселенските закони, постигайки равновесие сред материалната и духовната си същина.

Тригон Юпитер–Нептун

Ще ви изненада сбъдването на ваши фантазии, освен това ненадейно и в точния миг. Събирате богата годишна продукция от положителното, което сте посели. Радостта ви е голяма. Лесно се приспособявате към нова среда, само че не трябва да вършиме непоискано положително.

6 декември 2017 година
Съвпад Меркурий–Сатурн

Ще се изявите като здравомислещи хора, даже и в случай че това е извънредно рядко ваше положение. Въпреки че няма да грешите в дейностите и оценките си в днешния ден, може да допуснете неточност от прекомерно взиране. Докато вземате решение, към този момент може и да е станало късно и от него да няма смисъл, а и ретроградният Меркурий ви пречи.

Тригон Меркурий–Уран

С лекост ще влезете в крайник с новостите. Не импровизирайте с импулсивни решения за инициативи, тъй като може ненадейно да се препънете и да неуспехите проектите си. Денят ускорява любознанието и подтиква интелектуалното и духовното развиване.

8 декември 2017 година
Опозиция Марс–Сатурн

Създавате усещане у близките, че сте нападателни и нападателни. Вместо да постигнете задачите си, сами ще предизвикате своя неуспех и ще си създадете врагове.

Секстил Меркурий–Марс

Доказали сте вашия професионализъм, в случай че не сте, през днешния ден е подобаващият миг да го сторите, само че не очаквайте незабавно да ви припознаят като незаменими.

9 декември 2017 година
Марс минава в Скорпион

Най-сетне и лабилните и неуверени хора ще осъзнаят какво желаят от живота. Ако има на кого да простите, сторете го и внимавайте с персоналните запознанства.

Тригон Луна–Меркурий

Амбициозните и надарените с разсъдък и креативен заложби хора съумяват с лекост, в случай че са по-смели в изявите си. Не се тормозете от плануваните пътувания.

Тригон Луна–Сатурн

Не смесвайте възприятията и професионалните си отговорности. Ако имате значима задача, забравете околния свят, до момента в който не я завършите. Не позволявайте да ви се пречи и загърбете този, който се пробва да го направи.

Тригон Луна–Уран

Не се сърдете на обществото и на хората от своето обграждане, в случай че се почувствате отхвърлени. Причината е във вас, държанието ви е в прорез с общоприетите правила на държание и морал.

Квадрат Венера–Нептун

Не се поддавайте на страстите си, каквото и да се случва с вас или към вас. Действайте с разсъдъка си и ще сте спечелили. Не посягайте към чашката – няма да получите помощ и разтуха.

10 декември 2017 година
Квадратура Луна–Слънце

Стремите се към триумф и самопризнание, само че срещате доста пречки. Не губете религия в триумфа си. Във ваша власт е да намерите своето вярно място в живота.

Тригон Меркурий–Уран

Обичате да се ровите във всички тъмни кътчета на човешката душа. Любопитството ви е безгранично и ви оказва помощ да напредвате в интелектуалното и духовното си развиване, само че не използвайте тайните на хората в тяхна щета.

Квадратура Меркурий–Хирон

Не давайте обещания и не се доверявайте на обещания. Аспектът предизвестява за неуспех поради липса на внимание и нездравословна наивност. Склонни сте да залитнете към незаинтересованост, пасивност и отвращение да се развивате, което няма да е изявено единствено през този ден, а и през месеца и годината. Безкомпромисно отхвърляйте предложение да се влеете в духовно обучение, което е прикритие за фракция.

13 декември 2017 година
Съвпад Слънце–Меркурий

Време е да сверите часовника си и да осъзнаете дали вървите в крайник с времето. Притъпете егото си. Не прекалявайте с фантазиите си да задоволите единствено вашите персонални желания и ползи, с цел да не ви смачка обществото и да не се окажете отвън средата си неразбрани, неудовлетворени и отхвърлени.

Съвпад Слънце–Венера

Живее ви се за лично наслаждение, мечтаете за доста любовни връзки, само че не ви е грижа за последствията. С сходни мисли и дейности си утежнявате кармата.

Тригон Слънце–Уран

Аспектът подтиква към непокорство. Дори и когато работите под управлението на някого, желаете да изявявате свободно креативните и интелектуалните си заложби. Подчинението ви потиска, тъй като съгласно вас лишава част от персоналната ви независимост и ви пречи да блеснете пред другите с опциите си.

15 декември 2017 година
Съвпад Меркурий–Венера

Общувате, носите изгода на хората, само че внимавайте, с цел да не си патите от непоисканото положително, което вършиме. Бъдете търпеливи, прозорливи и внимателни, с цел да не разрушите към този момент постигнатото.

Съвпад Слънце–Сатурн

Имате опция със лични сили да изкачите връх в своя живот, а по-късно за момент да се сринете в нищото. Нужни са ви непримиримост и самообладание, каквито на някои от вас са липсвали от ранното им детство.

16 декември 2017 година
Тригон Слънце–Уран

Изобщо не подлежите на послушание поради този аспект, даже и в случай че работата ви е единствено рутинна и не допуска изява на свободна воля. Внимавайте да не си изпросите наказване или даже уволняване. Подчинението в днешния ден ви потиска, тъй като съгласно вас лишава част от персоналната ви независимост и ви пречи да се отличите от близките.

Квадрат Слънце–Хирон

Водите битка сред устрема си за себевъзвеличаване и желанието ви за полза на близките, обществото. Макар и след дълга вътрешна битка, постигате компромис и равновесието е възобновено.

18 декември 2017 година
Новолуние в Стрелец

Днес ще си изясните в какви заблуди живеете, само че също по този начин и дали част от тези заблуди не ви оказват помощ да вървите напред.

Квадратура Слънце–Лока Фортуна

Противопоставянето на материалното и духовното, на устрема да блестите, само че освен с интелекта и знанията си, а и с финансовите си благоприятни условия са повода да си създавате неприятели.

Квадратура Слънце–Хирон

Този аспект е в благозвучие с предходния, тъй като възвеличаването ви се бори с желанието за полза на обществото. След дълга душевна битка компромисът е открит и равновесието е възобновено, само че от вас зависи накъде ще се наклони везната.

Квадратура Луна–Хирон

Днес сте кротко мекушави. Искате да се усамотите, само че не отказвате поискана помощ. В положение сте сами да извършите битието си с неприятности и незадоволство. Обикновено взима връх желанието ви да се жертвате за обществото и жалещите се негови представители, само че при повече воля може да изберете и креативното си развиване и изяви.

20 декември 2017 година
Сатурн минава в Козирог

Днес сте упорити и доста амбициозни, подготвени непременно да постигнете набелязана цел. Подобна целенасоченост обаче не е безвредна, тъй като може да докара до частична или последна изолираност от близките.

Квадратура Луна–Уран

Каквото и да сте решили да измененията в живота си или в средата си, не трябва да се осланяте на нечия защита. Не се обвързвайте с малко познати хора. Разчитайте на своите задълбочени усещания, с цел да избегнете проблемите.

21 декември 2017 година
Съвпад Слънце–Сатурн

Имате златната опция за броени часове да измененията напълно отношението си към живота. Способни сте със лични сили да изкачите върха в своя живот, а по-късно за момент да се сринете в пропастта на неуспеха. Необходимо е да култивирате у себе си упоритостта и търпението, които са ви липсвали още от ранното ви детство, изключително в случай че сте родени в огнени знаци или под въздействие на осцилация 1, 10, 19, 28.

Квадратура Луна–Марс

Драматизирате всичко в живота си и преждевременно се впускате да отмъщавате или обвинявате. Мерете си думите, тъй като след време може да съжалявате, само че ще бъде късно да коригирате връзките си.

23 декември 2017 година
Секстил Луна–Уран

Търсите своята житейска посока, само че не сте в положение да разберете каква е задачата ви. Желаете да развиете качествата си в региона на паранормалното с вярата да се справите с проблемите си, само че може Съдбата да не дава разрешение.

Секстил Луна–Венера

Обградени сте с другари, през днешния ден животът е ария. Търсите красивото освен като физическа хубост на хората, само че и като среда, която ви подхожда напълно.

25 декември 2017 година
Съвпад Луна–Сатурн

Дарете обич и любов в празничния ден, разчупете бариерите, които сами си поставяте, отворете се към света и хората, осъзнайте цената на същинското другарство. Премахнете своите страхове, съмнения, забравете хилядите ограничавания, на които са ви подлагали или вие сами сте си налагали.

Съвпад Венера–Сатурн в Козирог

Ако сте нещастни в любовта и брака, премислете, осъзнайте своите неточности и си отговорете за какво създадохте връзката или фамилията си, без да сте сигурни, че изборът ви е верен. Вземете решение дали през днешния ден, на огромния празник, да си простите или всеки да търси своето ново благополучие.

26 декември 2017 година
Съвпад Слънце–Венера

Мечтаете за семейство, брак, обич, деца, само че се страхувате да да се обвържете с отговорностите за дома и брака. Дали да се лишите от персоналната си независимост може да изберете единствено вие.

Съвпад Слънце–Лилит

Поемете ли отговорност, спазете обещанията си и не допускайте да унищожавате престижа си поради ината си и обзелото ви през днешния ден безхаберие.

Съвпад Венера–Лилит

Всичко, което вършиме принудително, води до отвод да ви следват и опълчване на отсрещната страна. Говорете истината и не мамете близките, тъй като в този момент, в края на годината рискувате да търпите Съдбовни санкции.

29 декември 2017 година
Съвпад Луна–Юпитер

Постигате всичко, щом сте си сложили последна цел. Оптимисти сте. Наоколо ви са доста другари, с които взаимно си помагате. За вас няма невъзможни, недостижими цели или непреодолими компликации.

Съвпад Венера–Лилит

Ако сте влюбени, споделете възприятията си. Ако имате желание да се разделите, също говорете непосредствено и не продължавайте да поддържате заблудата, че връзките ви не престават.

Квадратура Юпитер–Плутон

Не се надявайте на лесни облаги, с цел да задоволите капризите си преди края на годината. Харчете рационално.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР