Светлана и Христиан Гущерови показаха уникалните си сватбени снимки с

...
Светлана и Христиан Гущерови показаха уникалните си сватбени снимки с
Коментари Харесай

Светлана и Христиан Гущерови без първа брачна нощ

Светлана и Христиан Гущерови демонстрираха неповторимите си сватбени фотоси с най-интересните моменти от тържеството в списание LOVE style, а в изявление двамата разкриват какво тъкмо се случи на празненството. Влюбените подписаха първо цивилен брак на 1 юли в наличието на кумовете си Милена Пилева и Николай Кънчев и най-близките родственици и другари.

На 12 юли, когато младоженецът навърши 30 години, те събраха на празненство 100 посетители в столичен хотел. Подготовката за сватбата е траяла месец и половина, а за сътворяването на тоалета на булката са били нужни два месеца.

„ Винаги съм знаела с каква рокля желая да бъда на моята женитба – призна Светлана пред изданието. – Обясних на Борче Ристовски какво желая и след два часа той ми изпрати схема. Всъщност това са два тоалета в един и долната част от тюл се маха. Роклята беше подготвена ден преди сватбата.”

Фурор! Полиция и горещи силиконки на сватбата на Светлана Василева (СНИМКИ) На самото празненство бяха спазени всички обичайни традиции. Булката ритна менчето, от което се разбра, че влюбените ще имат момиченце. Това не е съответства с тяхното предпочитание, защото те мечтаят за момче. „ Много сме щастливи с Христиан и си пожелаваме да остареем дружно и да имаме три деца.

Не чаках, че един автограф може да промени нещо, само че съм се лъгала. Вече като омъжена жена се усещам доста по-отговорна и зряла”, показа булката. За първия танц младоженците избраха песента Love Me Like You Do от скандалната лента „ 50 нюанса сиво”, тъй като това бил първият филм, който гледали дружно.

При чупенето на питката по-голямото парче остана в ръцете на Христиан и по този начин стана ясно кой ще командва у дома. По време на гражданския брак обаче Светлана съумя да настъпи обичания си. Единствената традиция, която в действителност не бе спазена, е тази младоженците да спят настрана преди сватбата. Били си дружно, както постоянно. По тази причина те нямали и първа брачна нощ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР