Светлана Гущерова влезе в болница, видя kliuki.ws. На плеймейтката не

...
Светлана Гущерова влезе в болница, видя kliuki.ws. На плеймейтката не
Коментари Харесай

Светлана Гущерова влезе в болница

Светлана Гущерова влезе в болница, видя kliuki.ws. На плеймейтката не й върви през последните дни. Само преди няколко дни тя заяви, че заплашват нея и фамилията й. В формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм майката на четири деца разкри, че е получила опасност, която гласи, че ще бъде залята с киселина.

Гущерова незабавно подала недоволство в полицията и откровено се надява, че управляващите ще си свършат работата, а виновникът за нейните терзания ще си получи заслуженото. Ден, откакто заяви, че е заплашвана, Светлана посъветва хората да не се доверяват на другари, които доста бързо могат да се трансфорат в предатели.

Очевидно напрежението около заканите за живота й е пристигнало допълнително на майката на четири деца и тя пусна притеснителна фотография от болничното заведение. На нея ясно се вижда, че Гущерова има подложен абокат на ръката. На фрагмента има и просълзен емотикон.

Дали обае единствено напрежението около заканите са вкарали Гущерова в болница, или има и нещо друго, да вземем за пример пета бременност… към този момент Светлана мълчи по въпроса. А почитателите на плеймейтката се надяват доста скоро тя им разкрие истината за престоя си в лечебното заведение – нервозен срив или бременност…

 г

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР