Светлана Гущерова отново успя да втрещи светските среди, след като

...
Светлана Гущерова отново успя да втрещи светските среди, след като
Коментари Харесай

Светлана Гущерова успя да скрие бременността си досега - скоро ражда трето

Светлана Гущерова още веднъж съумя да втрещи светските среди, откакто изтече информация, че някогашната плеймейтка е в напреднала бременност и напълно скоро роди третото си дете. Милионерската брачна половинка е забелязана в столичен мол и коремът й личал отдалече, настояват очевидци. " Изглеждаше в осми-девети месеци. Беше с мъжа си Християн, а защитата им ги следваше по петите”, настояват осведомени.

Блондинката постоянно е казвала, че желае огромно семейство, макар че крие актуалната си бременност и заобикаля да се демонстрира в общественото пространство. Хубавицата с доста естетични корекции към този момент има две деца – Анелия-Добромира на 3 години и Добромир на 2. Хлапетата са кръстени на нейния свекър Добромир Гущеров, написа hotarena.net.

Говори се, че Християн е желал деца и от някогашната си брачна половинка Мария, само че не им се e получило. Певицата е споменавала, че има репродуктивни проблеми и щерка й Марая от първия брак е зачената ин витро.

Още при започване на предходната година персоналната астроложка на Гущерова й предрекла, че ще зачене за следващ път. По думите й това трябвало да се случи доникъде на 2022 година. Ето че прогнозата към този момент е реалност.

Предходните бременности на русокоската също са планувани съгласно разположенията на планетите. Младата майка е луда по астрологията и не прави даже крачка, без да ревизира дали въздействията са удобни. " Избрах освен деня, само че и часа, в който да се роди сина ми!”, хвалила се е Гущерова.

С първата си бременност тя нямаше шанса да взема решение по кое време да роди, тъй като щерка й Анелия-Добромира се появи преждевремено. Днес детето е добре, само че от този момент Светлана е доста наплашена за сигурността и здравето на наследниците си. Точно заради тази причина крие фамилията си от светлините на прожекторите.

Гущерова е безапелационна, че в никакъв случай няма да покаже лицата на децата си в общественото пространство. Tя се надява в бъдеще те да поемат по напълно друг път от нейния и да наблегнат на ученето. Красавицата не може да се похвали със съществено обучение, дори едвам избутала гимназията в Търговище. " Искам да приказват най-малко 3 непознати езика, да учат, да се развиват. Навремето родителите ми ме поучаваха да залягам над учебниците, наказвали са ме даже, само че аз не ги слушах. Сега съзнавам грешката си!”, споделяла е Светлана.

Светлана е вманиачена е на тематика вънешен тип и е минала през няколко пластични интервенции на носа, настрана през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри. След първото раждане русокоската изду и бюста си със силиконови импланти.

Миналата година пенсионираната плеймейтка започва собствен онлайн магазин за пижами, само че бизнесът й върви мъчно. Това се случва най-много поради прекомерно високите цени на продуктите - нощниците и комлектите за спане излизат към 150-200 лева за брой, което е прекалено много за джоба на средностатистическата българка. Моделите също не са кой знае какъв брой впечатляващи, разясняват консуматори.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР