Светлана Гущерова може и да не иска да показва децата

...
Светлана Гущерова може и да не иска да показва децата
Коментари Харесай

Венециански разкош: Светлана Гущеровa чукна 35 с тузарски рожден ден

Светлана Гущерова може и да не желае да демонстрира децата си, само че пък за сметка на това всеки техен празник се трансформира в звездно събитие, за което всички приказват. Богатото семейство провеждат празненства за знамение и приказ, в които влагат хиляди левове, а гостите са единствено подбрани лица -близки до Христиан и Светлана. 

Виж още: Във Велинград го желаят: Генчо троши пари за отмора на разкош, какъв брой му коства една нощувка

Е, нейните персонални празненства също са мотив за огромни звездни празненства. На днешната дата някогашната плеймейтка чества 35-я си рожден ден, като този път половинката ѝ този път я зарадва с екскурзия във Венеция. Двамата в действителност много постоянно вървят там за първокласен шопинг, само че този път задачата е друга - огромен ваучър единствено с най-близките хора.

Виж още: В цялостна бойна подготвеност: Племенницата на Галена дебютира новите си гърди

В персоналния си профил тя показа десетки сторита от пожелания на други звезди - хората към нея в действителност доста я обичат. Любимият ѝ не пропусна да я зарадва с торта и голям букет цветя, а майка ѝ я изненада с десерт, върху който надписът гласи, че е от децата ѝ. В обява тя написа, че посрещна новите 35 с доста нови упования, само че същински щастлива, обичана и обичаща.

Виж още: " Първият ми работен ден е това ": Наско Колев смени специалността, заработвал на паркинг

Миналата година Светлана отпразнува рождения си ден в Виена на 5-звезден разкош. За празничната вечер тогава брачният ѝ сътрудник се изръси много за 5-степенното меню, хиляди рози и първокласни десерти. Хотелите, в които отсядат всякога несъмнено са най-хубавите в целия свят.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР