Светлана Гущерова, която е в очакване на първото си дете

...
Светлана Гущерова, която е в очакване на първото си дете
Коментари Харесай

Светлана Гущерова разкри пола на нероденото си бебе

Светлана Гущерова, която е в очакване на първото си дете от брачна половинка си Християн, разкри пола на бебето. Двойката чака да им се роди момиченце, съобщава  " Канал 3 ".

" Аз съм една доста щастлива и обичана жена и скоро ще бъдем две доста щастливи и обичани ", сподели Гущерова пред предаването " Папараци ", като поглади с ръце заобленото си коремче.

За бременността на Светлана се заприказва преди няколко месеца, само че някогашната плеймейтка сподели за първи път коремче при започване на месец ноември. Преди това тя смени визията си и от русокоска се трансформира в брюнетка. В изявление Гущерова показа, че се отдръпва от светския живот, като очевидната причина за това е била бременността ѝ.

Светлана и Христиан Гущерови се ожениха на 1 юли тази година, а на 12 юли подвигнаха обилна женитба в столичен хотел на рождения ден на Христиан. За нея това е първи брак, а за предприемачът - втори, откакто малко преди сватбата той публично завърши развода си с някогашната си половинка по фолк певицата Мария. И за Светлана, и за Христиан, предстоящата дъщеричка ще е първо дете.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР