Светлана Гущерова изпълни своята мисия що се отнася за създаването

...
Светлана Гущерова изпълни своята мисия що се отнася за създаването
Коментари Харесай

Изплаши аудиторията: Гущерова се пусна без грим

Светлана Гущерова извърши своята задача що се отнася за основаването на деца и се отдаде на разкрасителни процедури.

Многодетната майка пусна фотография без грим, за която можем да кажем, че е плашеща. Червени петна по кожата, бръчки към очите са единствено част от дефектите, които виждаме.

Едно обаче не може да се отхвърли на Светлана. Не протяга ръка на нездравословните спринцовки за разхубавяване, до момента в който износва децата си. Последната щерка Валентина се появи на бял свят преди месец и половина и в този момент тя бърза да се отдаде на разкрасителните процедури. Е, постанова й се. Доверила се е на услугите на доктор Петрана Каляшева.

Известната дерматоложка се  грижи за кожата на милионерката брачна половинка, виждаме от профила й в Инстаграм. Клиентки коментират  в групи за майки, че си е тръгнала като нова след намеса с артикул, които лифтира кожата  на лицето.

Гущерова се пусна в обществената мрежа без капка грим и сподели, че се разграничава от родните звезди, които филтрират всяка фотография в Инстаграм и Facebook.

Блондинката пръска на месец по няколко хиляди за разкрасителни процедури. По някакъв метод би трябвало да задържи вниманието на брачна половинка си.  Не можем да кажем, че е естествено красива и е без тях е за на никое място.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Светлана Гущерова разкрасителни процедури д-р Петрана Каляшева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР