Светлана Гущерова излезе на първо кафе с приятелки за последните

...
Светлана Гущерова излезе на първо кафе с приятелки за последните
Коментари Харесай

Светлана Гущерова скъса синджира

Светлана Гущерова излезе на първо кафе с приятелки за последните 4 години, видя Lupa.bg. Силиконката се е трансформирала надали не в робиня на мъжа си Християн и е подготвена да се подчини на всяко негово предпочитание или заповед. Откакто е милионерска брачна половинка тя излиза единствено със брачна половинка си и децата си. Посещенията й по фризьорски и козметични студия са наложително дружно с водач и защита.

Тази дни русокоската се похвали с пладнешки брънч с още няколко богаташки. Това е казус откогато е фамилна жена. В обществените мрежи се майтапят, че някогашната бръмчлака е скъсала фамилния синджир и към този момент не е чинно кученце на каишка. 



Първото излизане не Светлана с приятелки за последните 4 години



Близки до Светлана издават, тя към този момент не е просто послушната и изпълняваща брачна половинка, а безусловно саксия в просторния фамилен дом. Гущерова не излиза на никое място и изтъквала какъв брой е заета, както и какъв брой работа има около децата.

Блондинката небрежно роди три отрочета на обичания Хриси и преизпълни проекта, който е явен за всички - да се закотви трайно и вечно като госпожа Гущерова и да си подсигурява първокласния живот.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР