Светлана, дъщеря на бившия шеф на разузнаването и водеща фигура

...
Светлана, дъщеря на бившия шеф на разузнаването и водеща фигура
Коментари Харесай

Дъщерята на генерал Бриго Аспарухов стана шеф в Министерство, контролирано от БСП

Светлана, щерка на някогашния началник на разузнаването и водеща фигура в Българска социалистическа партия Бриго Аспарухов е получила значимо предопределение в Министерството на земеделието. Това научи Faktor.bg от свои източници. От началото на тази седмица та е началник на отдела „ Връзки с обществеността и протокол “. Няма информация да е провеждан конкурс за значимата позиция, само че това надали е и от голяма важност, откакто министерството беше поверено от четворната коалиция на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова се пребори историкът Иван Иванов да оглави българското земеделие, а той евентуално е върнал жеста.

На „ Позитано “ 20 от дълго време не е загадка, че ген. Аспарухов е един от доста околните до Корнелия Нинова, а някои даже го дефинират като сив кардинал в партията. Преди време разузнавачът даже беше упрекнат, че играе роля на цензор във вестник „ Дума “.

За Светлана Аспарухова се знае, че се е занимавала с пиар. Името и се свързваше с водача на „ Хиподил “ и „ Глас национален “ Светльо Витков. В продължение на години беше най-близкият му сподвижник в политиката, даже стана част от инициативния комитет, който го издигна за президент през 2016 година. През предходната есен Светлана влезе в Народното събрание като консултант на аления народен представител Петър Кънев, само че очевидно Българска социалистическа партия са се погрижили да заеме по-значим пост в ръководството.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР