Светла Тодорова е новият директор на Драматичен театър Гео Милев“

...
Светла Тодорова е новият директор на Драматичен театър Гео Милев“
Коментари Харесай

Светла Тодорова е новият директор на Драматичен театър „Гео Милев“ в Стара Загора

Светла Тодорова е новият шеф на Драматичен спектакъл „ Гео Милев “ в Стара Загора. Това удостовери самата Тодорова, като посочи, че следва до края на седмицата да подпише своя контракт за предопределение.

„ Ще държа на качеството на театралния артикул. Това значи цялостен професионален екип от хора, с изключение на актьорите, които ще работят в това число режисьор, сценограф, композитор, хореограф и така нататък Ще диря качество на драматургията, която се основава “, сподели новият шеф на културната институция

Тя добави, че ще бъдат направени маркетингови и рекламни тактики, с които за всеки сценичен артикул да се търси подобаваща публика. От думите ѝ стана ясно, че се плануват спомагателни действия, ориентирани към работа с младежите.

„ Ние би трябвало да стигаме до учениците и до децата и да работим с тях в театрална студия . Това е един добър метод да ги приучим да идват на спектакъл и да се свържат с изкуството “, акцентира Светла Тодорова. 

Новият шеф акцентира, че ще работи за привличане на млади артисти в редиците на Драматичен спектакъл „ Гео Милев “. „ Имаме двама нови артисти, които започнаха работа при нас - Тони Тончева и Красимир Ненков. Те към този момент приготвят своя дебют в най-новата режисура на театъра „ Сън в лятна нощ “, чиято премиера ще бъде на 11 май “, сподели още Тодорова. 

Светла Тодорова е част от екипа на Драматичен спектакъл „ Гео Милев “ от 1997 година. В биографията й личат десетки функции, последно се превъплъти в Лора Верне в постановката „ Трите изстрела “ от Агата Кристи. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР