Светкавицата е филм, който доста изстрада. Не само заради пандемията,

...
Светкавицата е филм, който доста изстрада. Не само заради пандемията,
Коментари Харесай

30 години по-късно - Никълъс Кейдж ще бъде Супермен

" Светкавицата " е филм, който много изстрада. Не единствено поради пандемията, само че и поради проблемите на Езра Милър със закона.
 CinemaCon 2023 - нов филмов откъс на
" Светкавицата " ще рестартира вселената на DC

Това ли ще е най-хубавият супергероиски филм

До премиерата на кино лентата остават едвам няколко седмици, а към този момент знаем, че първите мнения, на хора, които са имали опцията да го гледат, са повече от обещаващи. 

Докато сами се убедим в това, можем единствено да подхранваме интереса си с обстоятелството, че във кино лентата ще забележим и Бен Афлек и Майкъл Кийтън в ролята на Брус Уейн. А също по този начин ще забележим и Саша Кейл в ролята на Супергърл.

Филмът обаче пази още доста изненади. А една от тях бе издадена от режисьора Анди Мушети. В изявление за Esquire Middle East Мушети споделя, че в " Светкавицата " ще забележим една непредвидена и изненадваща поява.

Според думите му, Никълъс Кейдж ще се появи за малко в кадър. И то не като какъв да е, а като Супермен. Мушети добавя, че ролята на Кейдж е епизодична, само че все пак той е дал всичко от себе си. А самият режисьор е бил доста благополучен, тъй като постоянно е мечтаел да работи с артиста.
 Том Круз,
Филмът, който е впечатлил Том Круз

Признанието е огромно

От Entertainment Weekly припомнят, че през 90-те години на предишния век Никълъс Кейдж трябваше да взе участие в Superman Lives, само че концепцията за кино лентата отиде в кошчето единствено седмици преди началото на фотосите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР