Светкавична реакция на институциите, след като се разпространи шокиращ случай

...
Светкавична реакция на институциите, след като се разпространи шокиращ случай
Коментари Харесай

Свекървата на играещата кючек върху линейка Катя: Малко беше пияна

Светкавична реакция на институциите, откакто се популяризира фрапантен случай от село Градец, където жена играе кючек, качила се върху кола за спешна помощ.

От полицията в Сливен се самосезираха и стартират разпити на очевидци, а против дамата е формирано досъдебно произвеждане за безчинство.

Случаят е от месец май, когато незабавен екип от центъра в Котел потегля към село Градец по сигнал за жена в тежко положение.

Заради тесните улици водачът стопира колата за спешна помощ и с лекаря потеглят пеш до адреса. След прегледа се връщат и влизат в колата за спешна помощ, само че се оказват блокирани, тъй като жена играе кючек върху автомобила.

„ Ние се качихме да се прибираме, само че нямахме опция да тръгнем, тъй като ще падне и отново ние ще сме отговорни. Много случки имаме, само че този беше най-зрелищен ”, изясни водачът Станислав Бранков.

„ Отиваме с голи ръце, в реда на нещата е да има и полиция с нас “, добави той.

Така единствената кола за спешна помощ на незабавния център в Котел чака, до момента в който кючекът свърши и дамата слезе от колата. Тя се споделя Катя от рода на Борисовите. Добре позната е на полицията в Градец.

На адреса откриваме единствено свекървата ѝ, тъй като цялата фамилия е на сезонна работа в чужбина.

„ Като се качи на колата за спешна помощ какво да създадем ние? Малко беше пияна, само че аз не знам “, сподели тя.

Катя Сунгарска от столичната незабавна помощ описа в студиото на Тази заран, че екипите непрекъснато срещат нападателно държание в тези квартали.

„ Всички в централата на незабавна помощ изтръпват, тъй като знаят, че колата за спешна помощ ще бъде блокирана с часове вътре. От всички къщи стартират да прииждат заболели хора, с цел да ги прегледат гратис на място “, изясни Сунгарска.

От полицията в Сливен споделиха за bTV, че по формирано досъдебно произвеждане дамата ще бъде разпитана след връщането си от чужбина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР