Свети Валентин е романтичен празник за всички влюбени. На този

...
Свети Валентин е романтичен празник за всички влюбени. На този
Коментари Харесай

Топ 5 на най-добрите филми за Свети Валентин

Свети Валентин е сантиментален празник за всички влюбени. На този ден влюбените двойки отиват на ресторант или отиват на взаимно пътешестване.

Въпреки че романтиката може да бъде проведена всеки ден и на всички места. Например, гушкане под одеялото и гледане на изящен сантиментален филм.

Какви филми си коства да гледате на Свети Валентин дружно или в прелестна изолираност - прочетете в селекцията на RBC.

" Закуска в Тифани "

Романтична комедия от 1961 година с присъединяване на Одри Хепбърн. Наивно и ексцентрично момиче Холи Голайтли търси богат благородник, само че се влюбва в най-хубавия си другар.

Красиви костюми, приятна музика, невероятни гледки към Ню Йорк и обликът на основния воин, който по-късно въодушеви повече от едно момиче.

" Любов с трудности "

Невероятно чувствена и топла комедия от 2012 година с присъединяване на Софи Марсо. Самотната майка Шарлот, която от дълго време е престанала да бъде сантиментална, внезапно се влюбва в музиканта Саша, който постоянно е заобиколен от хубавици и живее безгрижно.

Ако желаете да разберете каква е химията сред влюбените, този лек френски любовен филм е това, от което се нуждаете.

" Любов със и без правила "

Отлична комедия и мелодрама от 2004 година с присъединяване на Джак Никълсън и Даяна Кийтън. Главният воин, застаряващ плейбой, отива на уикенд с красивата Марин. И тогава получава сърдечен удар. И би трябвало да остане дълго в къщата на майката на Марин, писателката Ерика Бари, която е съвсем на същата възраст като него.

На любовта, както се споделя, всички възрасти са покорни. И този филм е в тази категория. Между другото, филмът завоюва два Оскара.

" Яж, моли се и бит "

Американски филм от 2010 година, основан на едноименната книга на Елизабет Гилбърт. С присъединяване на Джулия Робъртс.

След мъчителен бракоразвод със брачна половинка си, Елизабет пътува по света, с цел да разбере какво в действителност желае от живота, от себе си и от мъжете.

Филмът, както и книгата, се трансформира в паметна класика. Цитатите към момента се преразказват. Филмът също по този начин демонстрира необикновено красивата Италия, Индия и Индонезия.

" Един ден "

Романтична мелодрама от 2011 година, която ще разплаче и най-упоритите. С присъединяване на Ан Хатауей.

Ема и Декстър се срещат на бала и решаватда станат другари. И всяка година се срещат на датата на запознанството им. Как се развива връзката им и до какви невероятни събития довежда - ще видите във кино лентата. И има необикновено красива музика.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР