Свети апостол Матей е бил ученик на самият Божи син

...
Свети апостол Матей е бил ученик на самият Божи син
Коментари Харесай

Молитва за избавление от беди, опрощение на грехове към Свети апостол Матей

Свети деятел Матей е бил възпитаник на самият Божи наследник – Исус и един от 12-те апостоли. Проповядвал е в Сирия, Мидия, Персия и Етиопия.  Но единствено с Божията помощ той извършил задачата си, като минал през ужасни тествания и страдания.

Молитва към Свети деятел Матей

За какво молитвата към Свети деятел Матей оказва помощ на вярващите?

Всеки набожен мирянин е добре осведомен с името и светите каузи на деятел Матей. Много хора се обръщат с молитва от сърце непосредствено към Светеца, тъй като молитвата към Свети деятел Матей носи голяма мощ. Вярващите се молят за освобождение от беди, несгоди, за избавление на душата, помилван на грехове, за помощ в работата, за триумф с финансите.

Молитва към Свети деятел Матей – текст:

„ Преславни Свети апостоле Матей, който даде душата си в името на Божия наследник – Исус и със свята кръв напои земята Му! Чуй молитвите и тегобата на нас – божиите рожби. Помогни ни и освободи от тежест, грях, болест, неволя, беднотия нашите сърца! Ето, ние биваме помрачени от безвластие и беди, като тъмни облаци, ще бъдем покрити. Помогни ни и избави ни от беднотия, заболявания и апетит!

Помогни на нас немощните, не ни оставяй духом, приближи ни до Божията обич и ни закриляй с Твоето мощно покровителство! Нека Господ се смили над всички нас неверните! Нека въздействието на неизмеримите грехове да бъде унищожено от нашият Бог и дано Той да благослови всички нас!

Затова с религия в сърцето и сълзи на очите, падам на колене и се апелирам пред иконата ти, Свети деятел Мина. Моля се на Христа, Божия Син, на този, който Те послуша, укрепен и признат в Небесно Царство.

Нека тази молитва ми помогне и ме избави от всевъзможни беди и заболявания. Моля се и ще продължа да популяризирам Твоите безгранични каузи! В името на Отца и Сина и Светия Дух. Сега и постоянно Во Веки Веков, Амин! “

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР