Светът сякаш притихна за миг, след като семейството на Брус

...
Светът сякаш притихна за миг, след като семейството на Брус
Коментари Харесай

Брус Уилис: Аз просто живея, убеден, че всичко се случва по начина, по който трябва да се случи

Светът като че ли притихна за момент, откакто фамилията на Брус Уилис удостовери слуховете, които се бяха появили месец по-рано - именитият артист се отдръпва от киното поради тежка диагноза - афазия.

Заболяването въздейства на когнититивните му качества и постоянно води до усложнение в говора, разбирането и ориентацията.

Безспорният сексапил, харизма и погледът, който като че ли споделя “аз знам повече от теб и от този заплашителен бандит” ще останат вечно в сърцата на милионите почитатели на Уилис по света. Брус е взел участие в над 120 кино лентата, а някои от тях като “Умирай трудно” и “Армагедон” остават безконечни класики в историята на киноиндустрията.

Кариерата на именитият артист завършва по един в действителност чудноват метод - през последните 4 години той снима 22 кино лентата, множеството от които нискобюджетни и извънредно непопулярни.

След общественото обявяване на диагнозата на Уилис, стана ясно, че тя в действителност е била социална загадка за екипите на тези филми и че той постоянно е забравял репликите си, чувствал се е неосведомен и даже е стрелял с реквизитно оръжие в неверната посока. The Los Angeles Times заяви, че тези които работели с него “често се чудели дали е наясно къде се намира” и че е получавал по 2 милиона $ за два снимачни дни.

В обществото витаят голям брой неотговорени въпроси, само че през днешния ден взехме решение да си напомним дружно едни от най-популярните цитати на

"Не обичам играта на "Ами в случай че... ". Чуждо ми е това мислене. Аз просто пребивавам, уверен, че всичко се случва по метода, по който би трябвало да се случи. "

"Това дали си същински мъж, или не, идва от сърцето ти и няма нищо общо с визията ти. "

"Всяка заран се разсънвам, смеейки се. Не се майтапя... "

“Но не слушайте този, който ви споделя, че да бъдеш артист е тежка работа. Тежка работа е да си залепен за завода 20 години. Или да вървиш ден за ден на работа, която не можете да търпите.”

“Когато сте в неволя, има два разновидността: или да се откажете да минете през огъня”.

“Знаете, какво е неудачни? Истинският несретник е този, който толкоз се бои да загуби, че в никакъв случай не се осмелява дори да опита.”

“Обществено мнение - това е мнението на тези, които не ги питат.”

“Извинете ме, че аз не приказвам нищо за своя персонален живот. В мен е останало толкоз малко персонално, че аз не желая да го разделям.”

“Ако съм изплашен, значи съм на точното място и в точното време.”

“Животът е къс, дори и да доживееш до деведесет. Живей на цялостни обороти - ето това мисля. Цени всеки момент, всеки час, всеки ден, тъй като няма да успееш и да мигнеш с очи, когато всичко завърши. Абсолютно убеден съм, че за множеството хора гибелта настава ненадейно.”

“Казват, че болката е привилегия на живите: когато умреш, страданията стопират. Вярвам в това. Когато мислиш за гибелта, своя или нечия друга, чувстваш, че с мозъка си не можеш да я схванеш.”

Rumer Willis, daughter of Bruce Willis announces his retirement from acting and reveals he’s been diagnosed with a form of dementia

:
— GlockTopickz (@Glock_Topickz)

“Искам да пребивавам още поради децата си, с цел да потичам с техните деца. Има една картина с ходещ човек. Тя стартира така-отначало индивидът е дете, след това пораства, става по-голям и по-силен, след това остарява, изгърбва се, краката му омекват.

Бих посъветвал всеки да си окачи тази картина на стената. Така всяка заран човек като става ще си мисли” Аз съм в тази точка на виталния си път”.

Ако гледате всеки ден тази картина и си мислите какъв брой време ви остава, ще се научите да не си губите времето на вятъра. Животът е къс, даже да доживеете до дълбока напреднала възраст. Живейте живота си пълноценно!”

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР