Светът от 2017 г. се променя бързо и ако държавата

...
Светът от 2017 г. се променя бързо и ако държавата
Коментари Харесай

Триъгълникът САЩ-Русия-Китай определя правилата през 2018-а

Светът от 2017 година се трансформира бързо и в случай че страната е била резистентен съставен елемент, то към този момент не е по този начин, няма предсказуемост и резистентност. Това съобщи проф. Нина Дюлгерова на конференция на тематика " България - средище сред Изтока и Запада ".

Според нея за България през 2018 година субективният фактор в лицето на премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев ще изиграе ролята си и може да употребява предоставените благоприятни условия и да се получат резултати надалеч от скептицизма.

В стопанската система по-значителните събития през 2017 година е използването на криптовалутата и изтеглянето на Съединени американски щати от разнообразни организации.

В региона на сигурността имаме непрекъсната конкуренция във въоръжаването. За първи път в Съединени американски щати са гласувани 700 милиарда $ за въоръжение.

Ключовите думи в тази област са Йерусалим и Иран. България ще бъде употребена по време на европредседателството дотолкоз, доколкото може да се употребява за диалози на тази тематика, стана още ясно от думите ѝ.

Доц. Георги Чанков, учител в УНСС, планува, че триъгълникът САЩ-Русия-Китай ще дефинира международните събития. Заради напъните на Тръмп има нарастване на продажби на оръжия, само че няма нова война.

Той съобщи, че през 2018 година няма да има нова война и чака войната в Йемен да завърши.

Образът на Русия като всемирно зло ще избледнее, съобщи още той.

Отношенията в " триъгълника " ни засягат директно, тъй като имат значение за развиването на района ни. Китай предлага на Западните Балкани вложения и средносрочна икономическа вероятност. Съединени американски щати постановат надзор поради изтриване на последните бели петна в картата на НАТО. Русия ще има възходяща икономическа интензивност на Балканите.

Големият отсъстващ на Балканите е Европейски Съюз. Според него с приключване на българското председателство тематиката Западни Балкани ще отшуми.

През 2018 година ще се усилят популистите в Европейски Съюз. Опитът за федерализация на Европа в случай че продължава, тези настроения ще се усилят.

Според доцент Чанков следва напредък на криптовалутата.

Кольо Парамов, финансов специалист, съобщи, че Румъния била пред нас, а валутният ръб блокирал стопанската система. По думите му, можело да има предварителни избори по време на европредседателството. Според него който употребява криптовалута може бързо да забогатее, само че и бързо да обеднее.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР