Светът на покера е една необятна земя, в която никога

...
Светът на покера е една необятна земя, в която никога
Коментари Харесай

Кои са най-известните жени играчи на покер в света

Светът на покера е една необятна земя, в която в никакъв случай няма да забележим най-хубавото разпределяне, както и най-големият първенец. Точно това би трябвало да ни подсказва, че тук всичко зависи от шанса, положителната тактика, красивият блъф и държанието на самия състезател. И откакто в никакъв случай не можем да познаваме един човек изцяло, а характерът изиграва най-голяма роля, тази игра е със свободен достъп за безусловно всеки, в това число и за дамите. А те в това отношение са просто същински майстори. Нека се срещнем с 5 от тях в идващите редове:

Лив Боаре е едно от впечатляващите имена измежду аудиторията и с изключение на като най-успешен млад състезател, тази дама се радва и на един специфичен прякор - " желязната девственица ". Макар и да припомня за музикалното кредо на една доста значима метал група, дамата има зад себе си доходи от почти 3.8 милиона $. Помощ получава от треньора Фил Хелмут, който постоянно се появява в разнообразни риалити формати по покер. Нейният първи професионален триумф носи сумата от 1.7 милиона $ и се счита за един от най-високите до този миг, само че по-късно постоянно се подрежда в топ 20 на огромните шампионати. Най-високата и позиция е 10-то място през 2017 година на шампионат в Лондон.

Анете Обрестад е норвежката горделивост в покер средите и може да се похвали като една от най-успешните тийнейджърски хубавици, които демонстрираха, че покерът е едно доста положително място за изкарването на джобни. В този случай същите би трябвало да се равняват на сумата от близо 3.9 милиона $, тъй като тъкмо толкоз е изкарала Анете. През 2017 година съумява да доближи облага от 2 милиона $ на Световните серии по покер, а преди този момент е ходила до Австралия, с цел да вземе сумата от 175 хиляди австралийски $. Освен това не би трябвало да забравяме, че е била в топ 100 на огромните шампионати през последните няколко сезона, което и носи и задоволително влиятелната премия.

Ани Дюк е единствената жена, която съумява да впечатли с наличие в американската Национална лига по покер. През последните няколко години се изгуби от професионалната сцена, само че подозираме, че е заета с харченето на награди. Ани съумява да завоюва сумата от 4.2 милиона $. Нейните занимания се случват изцяло инцидентно, до момента в който търси време за забавление измежду онлайн платформите. И въпреки да е мъчно да открием задоволително покер учебни заведения, за Ани не е имало такова, платформата на Silentbet разрешава освен да се срещнем по-обстойно с разпоредбите, само че и да разгледаме някои забавни тактики. С оглед на желанията си, незабавно ще открием и лицензирана онлайн платформа за развлечение. Та Ани се озовава в една такава платформа, влага няколко години в игра и по-късно да се отдръпна като изключително богата и самостоятелна дама.

Кати Либерт е постоянен състезател в Световните Покер Серии през последните две десетилетия. За този интервал е съумяла да прибере сумата от 6.2 милиона $, а в това време първата огромна облага идва през 1997 година с инкасирането на 250 хиляди $. Следват и още съществени доходи в другите шампионати, които не биха могли да ни забавят в основаването на същински провокации и тъкмо това ще ни накара да се забавляваме колкото се може повече. През 2017 година излиза на сцената за своето 19-то присъединяване в огромните шампионати като прибира към 40 хиляди от събитието.

Не на последно място ще обърнем внимание на една от доста сполучливите дами в покер промишлеността. Става въпрос за Ванеса Селбст и впечатляващата кариера, която носи сумата от близо 12 милиона $. През последните 12 години тази дама съумява да завоюва редица огромни шампионати, а най-големият приз идва от Северна Америка, когато взима със себе си чека за 1.8 милиона $. През идващите години също се радва на триумфи и в случай че създадем сметката, тя печели по милион всяка година с тази игра. През 2018 година дамата съобщи, че напусна покера, най-малко за неопределен срок, само че мнозина подозират, че продължава да играе в другите онлайн шампионати с псевдоним. Играта разрешава даже това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР