Светът на електрическите тротинетки е невероятно разнообразен с предложения както

...
Светът на електрическите тротинетки е невероятно разнообразен с предложения както
Коментари Харесай

WEPED SONIC S DUAL : Господарят на електрическите тротинетки

Светът на електрическите тротинетки е необикновено разнороден с оферти както за ежедневна градска подвижност, по този начин и за свободното време. На пазара са налични всевъзможни модели- от бюджетни, до маркови, включително и на прословути автомобилни производители.

Ако светът на колите си има , то този на електрическите тротинетки, от относително скоро, си има негов еквивалент и той се назовава WEPED.

Чудовищният WEPED SONIC S DUAL, който виждате на фотосите и видеото надали има аналог в света на електрическите тротинетки, като самоуверено прекрачва границата сред класическите модели и ултраекстремните двуколесни возила, които обаче са налични за свободна продажба. Пък било то и на съответна на визията и параметрите цена.

SONIC S DUAL е дело на корейската компания , която е на пазара едвам от 2014 година, само че може да се похвали с няколко напълно лични разработки- от базовото предложение 93 E-Scooter на цена от 3875 щатски $, до рисковите и с умопомрачителна цена SONIC S DUAL (19 200 долара) и SONIC S EXPANDER (20 200 долара), както и с набор благоприятни условия за персонализация на всеки един от двуколесните си модели.



WEPED SONIC S DUAL е оборудван с два интегрирани батерийни модула с кафези Samsung SDI 21700, които са с капаците от малко над 10 kWh, задоволително за изминаването на към 280 километра, а за презареждането на акумулаторните модули се разчита на бърз развой с 15A.

Конструкцията на скутера, който е оборудван с два електромотора (8 kW) е алуминиева, а тежестта на машината е 170 кг.

От WEPED споделят, че " безвредната " скорост на придвижване на SONIC S DUAL е 140 км/ч, а оптималната такава е 160 км/ч. Според видео на компанията, качено в YouTube канала на компанията, ускорението от 0 до 60 благи в час (96 км/ч) е допустимо за 4.78 секунди.



За съответни на динамичните и скоростни параметри на SONIC S DUAL спирачни качества, от компанията са заложили на хидравлични спирачки Brembo, а във връзка с окачването, скутерът идва с регулируемо предно (единично) и задно (двойно) окачване.



Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР