Светът е прекрасно място, пълно с вълшебни пейзажи, диви животни

...
Светът е прекрасно място, пълно с вълшебни пейзажи, диви животни
Коментари Харесай

Фотографите пътешественици на NATIONAL GEOGRAPHIC

Светът е прелестно място, цялостно с вълшебни пейзажи, диви животни и забавни персони и добре, че National Geographic провежда състезания, в които пътешественици фотографи могат да се изявят и в това време ни дадат опция да се насладим на всичките тези чудеса. Ето и някои от най-хубавите попадения от тазгодишното съревнование:

Julia Wimmerlin: Тази невероятна архитектурна класификация в Хонк Конг ни демонстрира какво значи гъсто обитаемо място и компактност на популацията. Там хоризонтът е построен от осветените прозорци на другите. Важността и значимостта на всеки един човешки живот там се свежда до дребна звезда в голямото небе, наред с останалите дребни, само че милиони идентични звездички.

Danilo Dungo: Пролетният сезон в Япония. Хората обичат да се разхождат из този наследник килим от цветя в Морската градина Ибараки.

Yvonne Baur: Снежна стихия в Брайс каньон.

Reynold Dewantara: Тази фотография е направена по време на изригване в планината Бром. Конят изглужда леко нервиран от шума.

Shivesh R: Зашеметяващ пейзаж и хиляди кралски пингвини в Южна Дакота под мекотата на ранния изгрев.

Thierry Bornier: Тази фотография е направена в 3 часа сутринта, след нанагорнище на Жълтата планина, при - 4 градуса. Никакви стратегии за манипулиране на фотографски изображения не са употребявани за обработката й. Магията на природата и шансът се оказаха изцяло задоволителни.

Andy Dines: Един час път пеш в студена зимна заран ми бе належащо, с цел да доближи до това място. Остров Skye е едно от обичаните ми места.

Antonio Leong: Гримьорната, издигната от бамбук и шарени найлонови торбички, на китайската опера в село Тайпа.

Aashit Desai: Храм на господ Шива в Махаращра, Индия. Всяка година в дни на Somvati Amavasya, безлунния ден, хиляди поклонници идват в храма. Основният обред на фестивала включва потреблението на големи количества куркума, тъй че всички хора и земята към тях са задачите покрити в жълто.

Dylan Shaw: Исландия. Потоци лава, която в продължение на епохи се е покривала гъст зелен пласт мъх.

Източник: visualnews.com
Снимки: visualnews.com, imgur.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР