Светът е голям, но въпреки това винаги можеш да срещнеш

...
Светът е голям, но въпреки това винаги можеш да срещнеш
Коментари Харесай

Бременна съм и мъжът ми е толкова щастлив, но не знам дали бебето е от него

Светът е огромен, само че все пак постоянно можеш да срещнеш някогашния си някъде и да се отдадете на малко пристрастености. Ей по този начин, поради положителното остаряло време. Но когато тази моментна полуда даде своите 9-месечни последици, които остават за цялостен живот, обстановката става малко по-сложна. Особено в случай че към този момент имаш прелестен мъж до себе си...

Ето я и днешната ни история:

"Чувствам се като цялостна идиотка. От 2 години съм с най-прекрасния мъж на света, а от година насам вършим опити за бебе. Все не се получава, а той подозира, че е допустимо злополука от предишното, при която е потърпевш тежко, да е рефлектирала върху фертилността му. Но все пак продължавахме да опитваме.

 жена, мъж

Това лято отпътувах за няколко дни с моя другарка на морето. Прекарвахме си отлично, забавлявахме се и една вечер, несъмнено, отидохме на бар. Там обаче за моя огромна изненада срещнах някогашния ми другар, с който сме в положителни връзки. Тогава пийнахме повече, заговорихме се, а малко по-късно взехме решение да се разходим по плажа. След това той ме предложения в хотелската стая, където е отседнал.

Там продължихме да си приказваме, беше ми доста прелестно. След това се прегърнахме, започнахме да се целуваме. Усещах, че всичко това е напълно естествено...докато не се оказахме в леглото. На идната заран се почувствах отговорна, само че и идната вечер го направихме. Без никакви защитни средства.

Няколко седмици по-късно цикълът ми закъсня... Направих си тест, сега съм бременна. Бях толкоз щастлива, когато научих, че най-сетне с моя другар ще имаме бебе. След като се върнах от морето, правихме доста, доста опити. И най-сетне, когато му демонстрирах позитивния тест, той беше безпределно благополучен. В момента и двамата доста се вълнуваме, само че аз не спирам да се безпокоя.

 жена, тест за бременност

Съмнението, че бебето може да не е негово, а да съм забременяла в някоя от тези две нощи морето, не ми дава мира... Въпреки че не използвахме контрацептиви, съм съвсем сигурна, че няма по какъв начин да съм забременяла тогава, въпреки всичко това се случи тъкмо 1-2 дни след края на менструацията ми. Но даже и знаейки това и обстоятелството, че с приятела ми правихме секс толкоз доста пъти оттогава, терзанието ми към момента ме държи будна нощем ", А.

Вие по какъв начин бихте постъпили в тази обстановка и съгласно вас какъв е шансът нашата героиня да е забременяла не от който би трябвало?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР