Свекърва спука от бой младата си снаха пред погледа на

...
Свекърва спука от бой младата си снаха пред погледа на
Коментари Харесай

Брутално насилие в Банкя! Свекърва спуква от бой снаха си и й крещи: Ще те на*ба с метла, защото нямате вибратори

Свекърва спука от пердах младата си снаха пред погледа на дребното си внуче. Драмата се разиграва в жилището на фамилията в Банкя, а побоят е сниман от жертвата и публикуван в обществените мрежи. За малко време видеото бе споделено от хиляди души и събраха гневни мнения, ориентирани както към свекървата, по този начин и към сина й. Младата майка се споделя Габриела и е на към 20 години, съгласно нейни познати сега носи второто си дете, написа " Трафикнюз ".

„ Момичето е смислено, приключи учебно заведение и си гледа детето сносно. Свекърва й обаче е с психологични отклонения. Жалко за Габи и детето. Явно синът на този урод не желае да отбрани жена си и детето си”, разяснява позната на Габриела във Facebook.

От скандалните фрагменти не излиза наяве за какво избухва абсурда сред двете дами. В началото на клипа се вижда по какъв начин гневната свекърва постанова дамата пред погледа на дребното си внуче, което плаче и вика. Разярената жена удря Габи с юмруци, ритници и я дърпа за косите.

„ Мога да те на**а с метла в случай че искаш! Понеже си неудовлетворена и нали нямаме вибратори”, крещи свекървата.

Малко по-късно стартира и да къса облеклата на момичето и я съблича гола.

„ Как можа да има такива хора не мога да схвана?! Момичето е бременно с второ детенце и тази жена твърди,че обича сина си и внучето ли? Габи,не мисля,че мястото ти е там. А по отношение на тази жена, която е с доста ниска просвета е за лудницата. Поне пред детето да не прави такива циркове… Потресена съм! Държавата просто би трябвало да вземе някакви ограничения!”, възмущава се жена в обществените мрежи.

По-голямата част от хората поучават Габи да отиде в обществено жилище и незабавно да напусне въпросната къща. Други пък настояват, че тя също има виновност и държанието не постоянно е било „ прилично”.



Ето ги и двамата родители:










Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР