Сватбата на Софи Маринова и любимия й Тодор Давидов-Гринго, която

...
Сватбата на Софи Маринова и любимия й Тодор Давидов-Гринго, която
Коментари Харесай

Гринго командва Софка след сватбата

Сватбата на Софи Маринова и обичания й Тодор Давидов-Гринго, която бе по-чакана у нас и от тази на Меган Маркъл и принц Хари, към този момент се състоя. От обичайните ритуали стана ясно едно – младоженецът ще командва в фамилията.

Той съумя да отчупи много по-голяма част от питката.

В листата с посетители на най-щурия ваучър на годината попадаха добре познати имена от поп-фолка, измежду които Глория, Тони Дачева, Тони Стораро, Константин и Бони. Те не пропуснаха да насочат музикален привет към присъстващите, а Софка и кумата й Преслава запяха и дуетно Народната певица Славка Калчева, яката дупара на БГ попа Гери-Никол и диджей Теди Джорджо също подвигаха тостове за новото семейство.

На терен участваха още тв продуцентът Маги Халваджиян, водещите на „ Като две капки вода “ Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, както и режисьорът Люси Иларионов.

Изпълнителката на „ Стари рани “ заложи на обилна бяла рокля със сини елементи, дело на дизйнерката София Борисова, която беше и шаферка на сватбата. Смокингът на Гринго също беше със сини ревери. В сходен колорит бяха и роклите на шаферките на ромската перла.

Лоренцо пък се появи с чисто бял костюм, до момента в който кумовете бяха в черно. Към края на вечерта булката облече втори тоалет - още веднъж бяла рокля, само че по-семпла от първата.

Младоженците извършиха всички ритуали, които традицията повелява. Според поверието, менчето, което Софи ритна, сподели, че първата им рожба ще е момче. Минути преди този момент майката на булката – Мария, обаче обществено си пожела идната година да гледа внучка.

Първото „ Горчиво “, Софи и Гринго чуха от кумата си Преслава под звуците на Травиата, откакто отпиха от аленото вино на бащата на певицата – Марин.

Феновете на Софка станаха част от събитието, с помощта на Преслава. Звездата на „ Пайнер “ заля обществените мрежи със фотоси от сватбеното празненство, като даже качи клипове от взимането на булката, извеждането на кумовете и т. н. Младоженците и кумовете пуснаха в небето четири бели гълъба като знак на тяхната безконечна обич.

Маринова обаче е неуморна. Вместо да се отдаде на булчински трепети, ден преди сватбата си тя бе на работното място и радостни до зори посетителите на огромен столичен клуб. На присъединяване й в неделя вечер се причисли и Лоренцо, които към този момент направи първите си сполучливи крачки в поп-фолка.

Освен че двамата извършиха дует, младежът поздрави присъстващите със независимите си части „ Инстаграм “ и „ Бебе “. Управителят на заведението изненада младоженците с торта-подарък с две сърца, ангел-пазител и надпис: „ Бъдете постоянно влюбени, Софи и Гринго “.

Припомняме, че Маринова стана Давидова още на 5 февруари. Тогава в стеснен фамилен кръг влюбените подписаха брачното си удостоверение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР