Сватбата е романтично и изключително нежно събитие ... в идеалния

...
Сватбата е романтично и изключително нежно събитие ... в идеалния
Коментари Харесай

Булка изцапа младоженеца със сватбена торта, отмъщението му бе брутално ВИДЕО

Сватбата е сантиментално и извънредно нежно събитие... в идеалния случай. Но в реалност това се случва рядко. А някои младоженци имат толкоз разгорещен манталитет, че главната им задача не е да се избият тъкмо по време на тържеството.
Потребителят на TikTok kelsboyd3 показа най-запомнящия се миг от неотдавнашната си женитба. И, съдейки по мненията, няколко секунди от видеото са задоволителни, с цел да могат хората да схванат: с подобен мъж момичето ще има компликации, макар че въобще не е срещу тортите.

Публикуваното видео на kelsboyd3 стана вирусно единствено за няколко дни. Гледаха го към 2,7 милиона консуматори и множеството от тях изрично осъдиха този вид.

Но макар възмущението на потребителите на обществената мрежа, наподобява, че младите даже не мислят за бракоразвод. След публикуването на скандалния видеоклип момичето показа с клиентите видеоклип на фотосите на двойката под сантиментална музика, което изцяло обърка всички. Kelsboyd3 не даде никакви мнения, тъй че остава да се надяваме, че шоуто на сватбата е просто съмнителна и по никакъв начин занимателна смешка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР