Сватба се задава на хоризонта за единствения наследник на Стефан

...
Сватба се задава на хоризонта за единствения наследник на Стефан
Коментари Харесай

Синът на Стефан Данаилов се жени на рождения му ден

Сватба се задава на хоризонта за единствения правоприемник на Стефан Данаилов, стана ясно от думите на младия мъж в предаването „ На кафе”. Синът Владимир, който от дребен живее в Америка ще се врече във безконечна честност на обичаната си Виктория точно на рождения ден на баща си на 9 декември. Датата в действителност избрала бъдещата младоженка, а когато Владко съобщил новината на татко си, огромният артист попитал: „ Това не е ли малко прекомерно?”.
Майка му Ирен Кривошиева към този момент стяга куфарите си за пътуването. Тя ще бъде в компанията на мъжа си Николай Николов, с чиято фамилия към този момент се показва. Засега не е ясно дали Данаилов ще издържи дългото пътешестване зад Океана, тъй като от години е с разтърсено здраве.


Владимир признава, че не сантиментален, по тази причина предложение за брак с рухване на колене нямало. Още през 2012 година, когато бил у нас, купил пръстен на своята обичана жена. Двамата са дружно от девет години. „ За мен е най-важна църковната церемония”, споделя Владко, който не крие обаче, че ще има и гощавка по-късно. Тя се приготвя с цялостна мощ, както изискват традициите в Америка.
Бъдещият жених се надява, откакто подписа брак да стане и още веднъж студент. Той желае да учи за доктор, само че влизането в медицински университет в Съединени американски щати е извънредно мъчно. Затова от юни месец непрестанно върви по изявленията и написа експозета. Досега той бе фитнес инструктор и теляк. През 2012 година той и майка му влязоха в тогавашния сезон на „ ВИП Брадър”, само че не можаха да намерят общ език с останалите съквартиранти.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР