Свързването на имената на уличените от САЩ в корупция Делян

...
Свързването на имената на уличените от САЩ в корупция Делян
Коментари Харесай

Пеевски и Божков като емблема на ГЕРБ било комуникационна грешка

Свързването на имената на уличените от Съединени американски щати в корупция Делян Пеевски и Васил Божков с ръководството на ГЕРБ е информационна неточност. Това съобщи пред Нова телевизия някогашният вицепремиер Томислав Дончев. Според няма съображение за такава връзка.

" Звездата и на единия, и на другия изгря много преди да се появим като политическа партия. Неодстатък, евентуално е, информационен, че сме позволили да бъде обвързани, свързани. За което няма съображение ", съобщи той.

По мотив глобите по закона " Магнитски ", наложени от финансовото министерство на Съединени американски щати, Дончев съобщи, че виновността на институциите била в това, че не са отчели дневния ред на обществото. Той изясни, че глобите трябвало да са обект на доста по-дълбок на разбор.

" Разбира се, аз няма илюзията, че данните са събрани от обществени източници, от журналистически следствия. Но това, което се набива на очи, е, че те отразяват това, което е дневният ред на обществото. Тук държават търпи упрек, че дневнията ред на обществото явно не е станало дневен ред на институциите ", сподели Дончев.

Само подозрения
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР