Свърши ли всичко за Лионел Меси на Световното първенство по

...
Свърши ли всичко за Лионел Меси на Световното първенство по
Коментари Харесай

Контра Мондиал: Кой е виновен за краха на Аржентина?

Свърши ли всичко за Лионел Меси на Световното състезание по футбол или има светлинка в тунела за Аржентина? “Контра Мондиал” дискутира аргументите за краха на “албиселесте” - кой е отговорен за унизителното 0:3? Журналистите Васил Сумрачки, Александър Димитров, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров слагат на везната частта от виновността на селекционера Хорхе Сампаоли, Меси и даже Вилфредо Кабайеро, както и тоталната липса на групова разпоредителност в състава на двукратните международни първенци.

Също по този начин в предаването се разисква идния втори мач на Бразилия против много по-непретенциозния противник Коста Рика - ще блеснат ли “селесао”, откакто разочароваха в първия си дуел или ще бъдат спестовни с концепцията, че походът им на Мондиал 2018 едвам в този момент стартира.

Как ще се развие упования с нараснал интерес конфликт от “групата на Аржентина” Нигерия - Исландия и ще остане ли някаква вяра за “албиселесте” преди 3 кръг?

Ще оправдае ли упованията Сърбия - Швейцария за автентичен и мъжки двубой? Гледайте “Контра Мондиал” всеки ден от 10 часа сутринта по време на Световното състезание в Русия 2018! ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ВИЖТЕ ТУК! Мондиал 2018 2 кръг, четвъртък 21 юни  Аржентина 0:3краен резулат  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР