Свършената работа от моя екип от началото на мандата може

...
Свършената работа от моя екип от началото на мандата може
Коментари Харесай

Кметът Коцев: Свършеното от нас може и да не е съвсем видимо, но се работи

Свършената работа от моя екип от началото на мандата може и да не е напълно забележима, само че се работи. Това съобщи кметът на Варна Благомир Коцев на първото съвещание на Общинския съвет през 2024 година.

Първата точка от сесията, която се организира през днешния ден, е питания и отговори на питания към кмета. Имаше разнородни, свързани с разнообразни проблеми, заложени от общински съветници от разнообразни политически обединения в Общински съвет. Някой от тях се отнасяха към спортните уреди, други за сметоизвозването, трети за ставащото в емблематичната остаряла постройка против хотел " Черно море ", чиято ограда бе отстранена поради преместваем обект в двора. Тази тематика избуя в общественото пространство, откакто първи Varna24.bg я повдигна.

Въпросите ви са прекалено много и разнородни, с цел да мога да ви отговоря незабавно. По тях се работи, както се работи и по други належащи тематики, свързани с бъдещето на Варна, разясни още кметът Коцев.

Той отново посочи, че е заварил малко планове, които да бъдат финансирани от страната през тази година. Работим интензивно по тях. Много от декларираните планове са за финансиране за проектирането им, което значи, че те ще бъдат осъществени през 2025 година, разясни кметът на Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР