Свалила 33 килограма австралийка разказа за диетата си след отслабване,

...
Свалила 33 килограма австралийка разказа за диетата си след отслабване,
Коментари Харесай

Австралийка сподели диети срещу повторно напълняване

Свалила 33 кг австралийка описа за диетата си след намаляване, която й помогнала да не напълнее още веднъж, написа Daily Mail.

25-годишната Шен Бътчър е била с наднормено тегло преди към пет години. Въпреки че е имала две бременности от този момент, тя е съумяла да не напълнее. „ Сега съм в доста по-добра форма и имам толкоз доста сила! Никога не съм бил толкоз убеден в тялото си. И моето психическо здраве в никакъв случай не е било толкоз положително ”, похвали се тя.

ВИЖТЕ СЪЩО:

За да не загуби форма, дамата се придържа към строга диета. Обичайната й закуска се състои от смути или капучино с обезмаслено мляко. През деня тя хапва протеиново барче или бананова мъфина. За обяд Бътчър подготвя начос с телешко или пиле на скара със зеленчуци, а за вечеря – ядене с говеждо. Любимият й десерт е шоколадова лава в микровълнова фурна.

ВИЖТЕ СЪЩО:

„ Трябваше да стартира да слабея още веднъж три пъти след всяка бременност. Но в този момент мога да кажа, че най-сетне реализирах задачата си! Никога през живота си не съм бил толкоз кльощава ”, твърди австралийката.

По-рано бе обявено за 165-килограмов гражданин на британското графство Уорчестър, който свалил 69 кг и показа тайната на триумфа. Мъжът се отказал от бързото хранене и се върнал към обичаните си спортове. След една година диети и тренировки, Вермиър смъкна 69 кг и реши да стане професионален боксьор. „ Участвал съм в няколко аматьорски надпревари и съм правил спаринг дуели с опитни експерти “, похвали се той

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР