Сузанита спря да кърми детето си два месеца след като

...
Сузанита спря да кърми детето си два месеца след като
Коментари Харесай

Сузанита спря да кърми, драмите с Орхан Мурад я стресирали

Сузанита спря да кърми детето си два месеца откакто роди.



За това показа в обществените мрежи певицата и се зачуди дали кърмата й не е спряла поради всичките драми с татко й Орхан Мурад и напрежението около тях.

Родителите на Сузанита се разделиха след дълготраен брак, а сега татко й към този момент има ново семейство и е благополучен с жена си Камелия. Поради тази причина преди към месец сестрата на Сузанита изригна с разкрития за детството им, в които упрекна изпълнителя на " Хиляди слънца " и " Ново гадже " в прочувствен тормоз и изневери. След това драмата се задълбочи, защото Орхан Мурад не остана задължен и заплаши двете девойки със съд.

" Матиас е в чудесно здраве, само че за жалост кърмата ми спря и се постанова да го храня с приспособено мляко ", споделя Сузанита. По думите й бременността и раждането на сина й са я трансформирали, само че все пак певицата няма да бъде напълно обичайната майка.

" Лудостта няма да ме остави. Ние, лудите, не сме неприятни хора ", майтапи се Сузанита.

Матиас пристигна със секцио на бял свят в последния миг поради огромните си размери вместо по натурален метод, какъвто лекарите от пловдивската болница и Сузи предвиждаха по време на бременността, писа " България Днес ".

" Бебето е доста добричко и чинно, стига да се е нахранило. Марк неразделно оказва помощ на Сузи. Редуват се през нощта да стават и да го хранят. Все едно цялостен живот е гледал деца. Зет фантазия е! Или го има, или го няма един мъж това ", споделя майката на Сузанита Шенай Кузева.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР