Сузанита проведе разговор с феновете и отново беше напълно искрена

...
Сузанита проведе разговор с феновете и отново беше напълно искрена
Коментари Харесай

Сузанита призна: Не забременях случайно, с Марк много искахме дете

Сузанита организира диалог с почитателите и още веднъж беше изцяло откровена с почитателите си и не подмина даже и най-личните въпроси. Един от тях беше дали е забременяла по случайност, или с тогавашната ѝ половинка, Марк Славов, са възнамерявали да имат дете. 

Макар и да е прекомерно млада, едвам на 20 година, Сузанита е желала да стане майка и самата тя споделя, че с Марк са правели опити и синът им Матияс е плануван. Тя издаде още, че е вярваща и е посещавала Рибната черква в Асеновград, защото се счита, че това място има чудодейно деяние. 
                             

Сузанита не крие и че е минала през следродилна меланхолия, която към момента дава последици, само че не съжалява, тъй като всичко си заслужава в името на сина ѝ.

 

Тя отговори и на въпроса, който всяка млада майка получава, а точно по какъв начин е родила. Сузанита издава, че се е наложило да ѝ бъде направено секцио ден след термина ѝ, само че не е имало никакви признаци за започване на раждане. 
                             

А по отношение на болната тематика за доста раждали дами - стрийте след бременността, тя показа, че не употребява никаква специфична козметика. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР