Сузанита Мурад реши да се заеме с втора работа след

...
Сузанита Мурад реши да се заеме с втора работа след
Коментари Харесай

Сузанита публикува провокативни кадри

Сузанита Мурад реши да се заеме с втора работа след тази на певица. 14-годишната ученичка се трансформира в рекламно лице на фешън бранд и разгласява провокативни фрагменти от първата си професионална фотосесия в мрежата. Русокоската получи куп похвали от мъже на всякаква възраст, които оставаха впечатлени от фигурата й, написа " Телеграф ". Голям % от почитателите на Сузанита подлагаха на критика новото й начинание, защото за сполучливо развиване осмокласничката би трябвало да се концентрира върху една сфера и да даде максимума от себе си, а не да се втурва с главата напред в други завършения.
Жаждата за популярност е една от главните аргументи щерката на изпълнителя Орхан Мурад да смъкна още облекла и да притегли вниманието към себе си. Друга, само че също значително значима причина е неналичието на участия. Макар да доби известност за нула време, ученичката, наподобява, не е мечтан посетител в нощните заведения. Това се дължи на бедния й репертоар, който включва две песни, които безусловно пеела една след друга по клубовете. 
Клиентите се влудявали значително от перченето на Сузанита и даже си разрешили да я освиркат на първата й изява. Обидите и нецензурните думи не повлияли на младата певица, която напуснала столичната дискотека с гордо вдигната глава. Отново акцентът пада върху дупето на Сузанита, която не се тормози да го демонстрира както в първия, по този начин и във втория си музикален план. 
В професионалната фотосесия изпълнителката на " Луцифер и Буда " елегантно театралничи пред обектива, като разрешава фотографа да хване съвършените й контури. С изрязано боди, пухено палто, високи токчета и мощен грим, 14-годишната се подреди измежду най-сексапилните звезди на българската музикална сцена макар нежната си възраст.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР