Сутринта на места в котловините и низините ще се образуват

...
Сутринта на места в котловините и низините ще се образуват
Коментари Харесай

Дъждовете спират, слънцето все повече ще се усмихва frognews.bg

Сутринта тук-там в котловините и низините ще се образуват мъгли, а след обяд основно в планинските региони на Западна България ще превали, в обособени региони и ще прегърми. В крайните югозападни елементи от страната превалявания ще има и през нощта против понеделник. Ще духа слаб вятър от изток-североизток.

 

Облачността по Черноморието ще е променлива, а слаби превалявания ще има единствено на обособени места рано сутринта. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са от 22° до 25°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 

В планините в следобедните часове облачността ще се усилва и тук-там в масивите от Западна България ще има превалявания от дъжд, в обособени региони и гръмотевици. Вятърът ще е до сдържан от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра - към 13°.

 

В началото на идната седмица в котловините и низините в западната половина от страната ще се образуват мъгли, а в следобедните часове ще бъде с купесто-дъждовна облачност, основно в Югозападна България - и с превалявания от дъжд. Дневните температури последователно ще се покачват и към средата на седмицата, когато ще е към този момент без превалявания и най-вече слънчево, ще доближат 25-30°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР