Сутринта на 17 април руските военни нанесоха ракетен удар по

...
Сутринта на 17 април руските военни нанесоха ракетен удар по
Коментари Харесай

В Чернигов е унищожен хотел-казарма, загинали са много висши украински офицери

Сутринта на 17 април съветските военни нанесоха ракетен удар по хотел в украинския град Чернигов, където са били отседнали военнослужещи от украинските въоръжени сили, измежду които евентуално е имало доста висши офицери, съобщи " Фокус ".

Украинските медии разтръбиха новината за удар, където се твърди, че става въпрос за настоящ хотел.

Но съгласно съветските Telegram канали, " истината обаче въпреки всичко изплува с помощта на Държавната работа за изключителни обстановки на Украйна (ДСНС), която разгласява фрагменти от разрушената постройка “.

На една от фотосите двуетажни кревати ясно се виждат в зейналите отвори на прозорците. Никога няма да видите това в хотелите, само че такива структури постоянно се намират във военните казарми.

Според изказванията, в тази постройка живеят или украински военни, или задгранични наемници.

Към момента се получава от ден на ден информация за високата успеваемост на съветския удар. Очевидно всички, които са били в постройката на хотела, са или убити, или ранени.

Някои специалисти настояват, че броят на загубите на украинските въоръжени сили нараства и към този момент наближава 40 души. Въпреки това може да се чака, че с разчистването на руините броят на убитите ще нарасне.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР