Сутрешното пътуване до работното място не е особено забавно и

...
Сутрешното пътуване до работното място не е особено забавно и
Коментари Харесай

Човек, наречен „антисоциален“, след като пътник премества седалките над закуската си „Направи си сам“

Сутрешното пътешестване до работното място не е изключително занимателно и невнимателните пасажери могат да ги трансфорат в цялостен призрачен сън.

Независимо дали сте седнали до него на някой, който приказва непрекъснато с телефона си на високоговорител или се спъва в багаж, оставен на пътеката - има избрани неписани правила, които всеки човек на борда би трябвало да следва. Но неверно ли е да приготвяте закуската си, в случай че не сте имали време да я извършите вкъщи?

Един мъж реши да донесе купа, лъжица, кутия корнфлейкс и халба мляко на борда. Докато някои не виждат нищо неприятно в DIY brekkie, което сигурно оказва помощ за понижаване на разноските, дамата, която седеше до него, остана възмутена.

В Mumsnet анонимната жена изясни по какъв начин мъжът е направил храната върху преносимия компютър си, след което е почнал да „ дъвка “, до момента в който гледа телевизия.

„ Не е първа класа или нещо сходно, тъй че местата са доста близо една до друга “, написа тя. „ Дори не бих седнала до брачна половинка си, с цел да хапвам зърнена закуска толкоз б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР