Сутрешният блок на bTV отбелязва Деня на Независимостта на 22

...
Сутрешният блок на bTV отбелязва Деня на Независимостта на 22
Коментари Харесай

bTV отбелязва Деня на Независимостта със специално студио на „Тази сутрин“ и изнесени водещи на bTV Новините

Сутрешният блок на bTV отбелязва Деня на Независимостта на 22 септември със особено издание и изнесено студио от хълма Трапезица във Велико Търново. От 7 ч. сутринта в сряда водещ от старопрестолния град ще бъде Златимир Йочев, който дружно с екипа на предаването ще предложи забавно и тематично наличие, отдадено на 113-ата годишнина от събитията, трансформирали страната ни още веднъж в суверенна страна.

Екипът на “Тази сутрин” приготвя за феновете на bTV забавни включвания онлайн от знаковите за събитията от 1908 година места и специфични изявленията с емблематични за Велико Търново лица. Заедно с историка проф. Пламен Панайотов, Златимир Йочев ще търси отговори на въпросите за уроците от предишното, които чертаят хода на бъдещето ни, като двамата ще разясняват какъв е актуалният манифест на политиците към българския народ.

Актуална и любопитна информация ще показа кметът на града инж. Даниел Панов, като към специфичните посетители от старопрестолния град ще се причислят и обичаните спортисти - именитият футболист Красимир Балъков и вице-шампионът от параолимпиадата в Токио Християн Стоянов.

Още празнично въодушевление за феновете на bTV ще внесе и детският духов оркестър „ Джуниър бенд “, който завоюва второто място в „ България търси гений “ и се трансформира в обичан на публиката.

Отново онлайн от Трапезица водещата Натали Трифонова ще осведоми феновете за времето в празничния ден, до момента в който Биляна Гавазова ще посрещне в студиото в София още забавни посетители по настоящите тематики от деня.

Специални излъчвания на bTV Новините в 12 ч. и 19 ч., отдадени на празненствата по случай 113-ата годишнина от Независимостта, приготвя и редакцията с най-високо доверие у нас. Като изнесен водещ, Лиляна Боянова ще обобщава празненствата от цялата страна, а водещите Денислав Борисов, за обедна, и Иван Георгиев, за централна емисия, остават в студиото на bTV Новините, с цел да осведомят феновете за всичко значимо и настоящо в страната и чужбина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР