SuspicionУма Търман е в главната роля в новия драматичния сериал

...
SuspicionУма Търман е в главната роля в новия драматичния сериал
Коментари Харесай

Домашно кино: първи сезон на Suspicion с Ума Търман

Suspicion
Ума Търман е в основната роля в новия трагичния сериал на Apple TV+. В поредицата, основана на сполучливия израелския трилър от 2015 година False Flag, тя е авторитетна бизнес дама, чиито наследник е похитен от хотел в Ню Йорк. За действието са упрекнати четирима привидно елементарни британци, които са били на същото място във въпросната нощ. Те не разполагат с доста време, с цел да потвърдят своята непорочност. Въпросът е дали някой им има вяра? Кой в действителност стои зад мистериозното похищение?

Премиера, Apple TV+, 4 февруари
Отгледан от вълци II
Втори сезон на научнофантастичния сериал, предизвикал зрителския интерес още с първите си фрагменти през 2020 година В новите 10 епизода основателят и сценарист Арън Гузиковски (както и Ридли Скот, режисьор на два епизода и част от продуцентския екип) слага двамата основни герои, Майката и Бащата, пред редица тествания след нахлуването на нашествениците - търсене на различен дом, конфликтни обстановки и смяна в самите тях.

Премиера, HBOGO
Реклама Chloe
Психологически английски трилър, фокусиращ се върху тъмната страна на обществените мрежи. Поредицата от шест елементи е основана от сценаристката и режисьорка на Sex Education Алис Сийбрайт и е разказана като " тайнственост за манията, измамата, идентичността и скръбта ". Главната героиня Беки (Ерин Дохърти от The Crown) води тежък всекидневен живот, утеха от който получава, следвайки инфлуенсърка на име Клоуи и нейния съвършен начин на живот. Внезапно обаче авторитетната млада жена умира, а Беки се пробва да разбере какво се е случило, като влиза в нейния кръг под нова идентичност

Премиера, BBC, 6 февруари


Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР