Сушито е сред най-актуалните храни и определено изглежда готино, когато

...
Сушито е сред най-актуалните храни и определено изглежда готино, когато
Коментари Харесай

Когато сушито е изкуство

Сушито е измежду най-актуалните храни и несъмнено наподобява готино, когато е споделено в Instagram . Но един занаятчия на това кулинарно прелъщение съумя да го сложи на границата с модата.

Публикация, споделена от Yujia Hu (@theonigiriart) на Май 18, 2018 в 10:35 PDT

Когато Юджия Ху навършва пълноправие, на плещите му пада отговорността да поеме контрола над фамилния суши ресторант в Милано. Така му хрумва концепцията да разчупи метода на оформяне и поднасяне на сушито , с цел да притегли повече клиенти.

Публикация, споделена от Yujia Hu (@theonigiriart) на Мар 13, 2018 в 7:49 PDT

А шерването на творенията в Instagram носят и хиляди лайкове и почитатели. Готвачът целеустремено употребява обществената мрежа като канал за разпространение на бизнеса си.

Всичко стартира с един маратонки - Nike Air Jordan и респект към обичания баскетболист Майкъл Джордан. Следват ликове на спортисти, рапъри и кино герои. А когато профилът на Ху набира задоволително известност в Instagram, той взема решение да насочи въображението си към друга област - модата.

Публикация, споделена от Yujia Hu (@theonigiriart) на Фев 11, 2018 в 6:21 PST

Така, с изключение на маратонките, в чиниите на клиентите на фамилния ресторант се появяват и джапанки на Nike, Gucci, Moschino, чанти на Supreme и още доста фешън попадения. С времето готвачът подписва рекламни контракти с някои марки и употребява самоуверено логото им в своите кулинарни творби.

Публикация, споделена от Yujia Hu (@theonigiriart) на Май 7, 2018 в 4:54 PDT

А при други, просто опитва. Обича да си прави опити и със суши портрети на известни персони. Създава Migos, Кание Уест и доста други от ориз и риба. Разбира се, тези творби не участват всекидневно в менюто, защото изискват прекомерно доста време за направа.

 Здравословно ли е сушито
Здравословно ли е сушито

Какво би трябвало да знаем за него

Но няма спор, че суши майсторът се оправя по допустимо най-хубавия метод със задачата си - да популяризира фамилния ресторант по целия свят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР