Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е можел да премине в

...
Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е можел да премине в
Коментари Харесай

Барселона са били на крачка от това да вземат Роналдо

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е можел да премине в Барселона през 2003 година, само че тогава клубът е предпочел да притегли неговия съотечественик и съотборник в Спортинг (Лисабон) Рикардо Куарешма. Това разкри някогашният механически секретар на каталунците Роберт Фернандес, който по същото време работил за Валенсия.

" Срещнах се с Жорже Мендеш в един хотел след мач с тяхно присъединяване. Помня, че в този ден Кристиано игра доста добре, само че същото важеше и за Куарешма. На същия дуел имаше и скаут на Барса, не помня кой тъкмо. С него коментирахме какъв брой положителни са и двамата, само че в последна сметка те взеха решение да купят Куарешма ", показа Фернандес пред " Супердепорте ".

През същата година Куарешма мина на " Камп Ноу ", където обаче се задържа едвам един сезон и след това не съумя да разгърне цялостния си капацитет. Междувременно, Роналдо мина в Манчестър Юнайтед, след което беше водещата фигура в огромния зложелател Реал Мадрид, преди да отиде в Ювентус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР