Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс бе определен за

...
Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс бе определен за
Коментари Харесай

Леброн Джеймс и Кевин Дюрант капитани в "Мача на звездите"

Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс бе избран за капитан в „ Мача на звездите “ в Националната баскетболна асоциация (НБА) за пети следващ сезон, откакто Лигата разкри стартовите петици за шоуто в Кливланд.

Джеймс събра най-вече гласове от Западната конференция. Звездата на Бруклин Нетс Кевин Дюрант пък е с най-вече вотове на Изток и ще бъде другият капитан, макар че се чака да пропусне второ поредно издание на „ Мача на звездите “ заради проблем в лявото коляно, получен по-рано този месец. Дюрант и Джеймс бяха измежду десетте определени титулярни играчи за мача на 20 февруари в „ Рокет Мортидж ФийлдХаус “. Резервите в дуела ще бъдат оповестени идващия четвъртък.

Гласовете от почитателите дават отговор за 50% от общия избор при избора на титуляри, до момента в който актуалните играчи и медии допълват останалата половина. Резервите са избирани от старши треньори в НБА, а комисионерът на Лигата Адам Силвър избира заместници при травми, в случай че е належащо. Джеймс и Дюрант ще изберат своите сформира от наличния избор, като не са длъжни да драфтват на база конференция или пост. Съставът за тазгодишния „ Мач на звездите “ включва някои добре познати лица, изгряващи звезди и играчи, които за първи път ще вземат участие в срещата.

С 18-ото си присъединяване Джеймс изравнява Коби Брайънт на втората позиция за всички времена зад Карийм Абдул-Джабар с 19. Действащият притежател на наградата за Най-стойностен състезател Никола Йокич от Денвър Нъгетс (Запад) и Джоел Ембийд от Филаделфия 76-ърс (Изток) започват в предно поле. Ембийд има 21 мача с 30 или повече точки този сезон и шест с 40 или повече. „ Развих се доста през последните две години. Играта в действителност стана по-бавна за мен. Способен съм да бъда свободен на паркета и да върша това, което желая в нападателен проект “, показа той, откакто чу името си. Другият състезател в предно поле на Изток е Янис Адетокумбо от Милуоки Бъкс, до момента в който ДеМар Дерозан от Чикаго Булс и Трей Йънг от Атланта Хоукс допълват титулярите в задно поле.

Крилото на Голдън Стейт Уориърс Андрю Уигинс от Канада се причислява към Джеймс и Йокич с най-вече гласове в предно поле на Запад. Гардовете са Стеф Къри от Уориърс и дебютанта в „ Мача на звездите “ Джа Морант от Мемфис Гризлис. Към Новобранеца на годината през 2020 Морант се причислява Уигинс, за който това също ще бъде първо присъединяване в „ Мача на звездите “ в осмия му сезон в Лигата. Уигинс стреля 48.1% от полето и 40.4% от тройката, а Морант е със приблизително по 24.4 точки, 6.7 асистенции и 5.7 битки на мач. „ Благословен и признателен на моите почитатели, правя оценка Ви “, написа в Туитър Морант в четвъртък вечер.

Драфтът за „ Мача на звездите “, когато Джеймс и Дюрант ще изберат своите титулярни петици, ще бъде на 10 февруари, а Конкурсът по забивки е плануван за 19 февруари.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР