Суперзвездата на Ливърпул Мохамед Салах е на път да се

...
Суперзвездата на Ливърпул Мохамед Салах е на път да се
Коментари Харесай

Обрат: Ливърпул ще задържи Салах до края на кариерата му

Суперзвездата на Ливърпул Мохамед Салах е на път да се споразумее за нов контракт с клуба, гръмна тази заран " The Mirror ". Изданието показва, че египетският национал е подготвен да направи компромис с първичните си претенции за заплата от 500 000 паунда на седмица.

Както е известно, той и неговият сътрудник отхвърлиха препоръчаните им от мърсисайдци условия, което породи спекулации, че нападателят може да напусне " Анфийлд ", изключително, откакто има договор единствено до края на идващия сезон. Смята се, че интерес към него демонстрират тимове като Пари Сен Жермен и Барселона.
 Ливърпул победи Уотфорд с 2:0 във Висшата лига
Ливърпул излезе отпред във Висшата лига след предстоящ триумф над " стършелите "

Головете означиха Диого Жота и Фабиньо от дузпа

Но в този момент Салах, който прави оценка привързаността към него в Ливърпул, е подготвен да даде най-хубавото от себе си на тима, като му се врече във честност с нов контракт. Информацията гласи, че египтянинът се е съгласил на заплата от 400 хиляди паунда на седмица, като към разисквания нов тригодишен контракт ще бъдат добавени още 12 месеца, което ще разреши Салах да остане на " Анфийлд " до 2026 година, когато навърши 34 години.

Евентуален завършек на сагата към контракта на египетската звезда би представлявал огромен подтик за Ливърпул в борбата за продобиване на четири трофея през този сезон. Салах е в блестяща форма през този сезон, като има 28 гола във всички шампионати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР